duminică, 7 octombrie 2012

Man on a Ledge

EN:
Directed by: Asger Leth
Cast: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Edward Burns

Plot:
A former policeman, now an escaped convict (Sam Worthington) threatens to jump from a Manhattan hotel rooftop. The New York Police arrive with SWAT and tactical command along with a team of fire-fighters. The fugitive requests for a specific female police psychologist (Elizabeth Banks) personally to come and talk him down. The longer they spend on the ledge, the more she realizes that there is something more to his deed and that he might have an ulterior objective.

My opinion:
The movie has an intriguing premise, a reasonable amount of suspense, unpredictable twists and action, yet is rather flat for the first half and has quite a few plot holes and unlikely events. Things change as we approach the climax and the movie gets more enjoyable, as we discover actual reason for Sam Worthington being on the ledge. All in all, I would say it is a movie that will make you have a good time and enjoy a home-cinema experience.

RO:
Regizor: Asger Leth
Distributie: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Edward Burns

Actiune:
Un fost politist, acum detinut evadat (Sam Worthington) ameninta sa sara de pe acoperisul unui hotel din Manhattan. Politia din New York se mobilizeaza la fata locului, impreuna cu SWAT si cu o echipa de pompieri. Evadatul solicita o discutie cu o anume politista- psiholog (Elizabeth Banks), ca raspuns la tentativa de a-l determina sa renunte la initiativa sa. Cu cat vorbesc mai mult, cu atat aceasta realizeaza ca intentia lui nu este aceea de a sari pur si simplu, iar fapta sa are un obiectiv ascuns.

Parerea mea:
            Filmul se bucura de o intriga buna, o doza rezonabila de suspans si rasturnari de situatie, insa este destul de plat in prima jumatate si identificam cateva inadvertente si exagerari. Lucrurile se schimba, pe masura ce actiunea evolueaza si filmul devine mai interesant, o data cu descoperirea adevaratului motiv pentru  amenintarea lui Sam Worthington. Per ansamblu, este un film destul de bun, potrivit pentru o seara de home-cinema. 
                                                  Follow me on Facebook, Twitter and Bloglovin. 

2 comentarii:

  1. genul de film care nu incepe stralucit dar devine interesant pe masura ce trece timpul. sunt actori bunicei, exista actiune si ingredientele unui film ok overall

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un film ok, intr-adevar. Cat despre actori...mi se pare ca Sam Worthington se perfectioneaza cu fiecare film. Imi pare rau ca nu l-am mai vazut pe Edward Burns intr-un rol semnificativ de ceva vreme.

      Ștergere