miercuri, 17 octombrie 2012

PUMA The Creative Factory- Love Thy PlanetEvenimentul PUMA The Creative Factory–Love Thy Planet va avea loc in Club Oxygen, Mall Sun Plazza (Sector 4, Bucuresti), pe data de 25 Octombrie 2012 (joi). Sunteti asteptati sa va jucati cu cerneluri, fotografii si produse PUMA, incepand cu ora 11 dimineata, intrucat este necesara lumina soarelui.  
           Dupa lansarea cu succes, in noiembrie 2010, a initiativei  PUMA The Creative Factory, prin care consumatorii isi puteau personaliza online  perechea de pantofi dorita, urmata apoi de editia limitata de jachete  personalizate “T7 by Akcent” , PUMA isi extinde povestea designului personalizat cu “Love thy Planet”. Editia din acest an a  Creative Factory sta sub semnul parteneriatului cu Wildlife Works si Lumi, pentru ca iubitorii de produse PUMA sa-si poata pune creativitatea si priceperea in aplicare, folosind un proces revolutionar de printing pentru tricouri si genti.
Mai exact, in cadrul PUMA Creative Factory, participantii  vor putea sa printeze pe tricouri si pe genti fotografii incarcate, in prealabil, pe site-ul www.puma.com/lovethyplanet, infatisand ceea ce iubesc/ar vrea sa conserve referitor la planeta noastra, alte fotografii pe aceeasi tema realizate de ei sau vor putea picta direct, folosind Inkodye®, un colorant-vopsea  produs de Lumi, ce se activeaza la lumina naturala a soarelui. Atat tricourile Creative Factory (produse din bumbac organic si bumbac fair-trade) cat si materialele necesare personalizarii acestora vor fi asigurate de organizatori. Cel mai creativ “artist fashionist” va fi premiat cu suma de 2000 de euro si cu alte surprize.
Daca doriti sa va exersati spiritul ludic si, de ce nu, sa va incercati sansa la castigarea premiului pus in joc, tot ce aveti de facut este sa trimiteti un email pe adresa : cristinafdobrescu@gmail.com. PUMA aduce “jucariile”, voi nu trebuie decat sa fiti prezenti! Enjoy!
 Follow me on Facebook, Twitter and Bloglovin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu