marți, 23 octombrie 2012

Week-end CasualEN:
To me, week-end afternoons are all about casual outfits. Their simplicity makes them my go-to  solutions whenever I need something comfortable for a walk in the park, some shopping or seeing a movie at the cinema. Do you prefer wearing casual outfits on the week-ends also?

Jacket: Glow; Dress: Promod; Top: Peacocks; Leggings: Random; Boots: H&M; Bag: Mango; Accessories: H&M, C&A, Obsidian.

RO:
Pentru mine, tinutele casual sunt cele mai potrivite in dupa-amiezele de week-end. Simplitatea lor ma face sa apelez la ele fara sa ezit atunci cand am nevoie de ceva confortabil pentru o plimbare in parc, cumparaturi sau un film la cinema. Voi preferati tinutele casual la final de saptamana?

Geaca: Glow; Rochie: Promod; Top: Peacocks; Colanti: Random; Bocanci: H&M; Geanta: Mango; Accesorii: H&M, C&A, Obsidian.

  Follow me on Facebook, Twitter and Bloglovin.


8 comentarii:

 1. Te prinde bine albastru.
  De obicei in timpul saptamanii optez pentru tinute casual, iar spre sfarsit incerc sa construiesc tinute mai sofisticate. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu uneori, dar adesea dorinta de relaxare in week-end se reflecta si in tinute. Nu inteleg, de exemplu, purtarea unor tocuri de 15 cm la cumparaturi :)

   Ștergere
 2. Not really, dar depinde si de eveniment. Pup!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bine, si mie imi place sa "get dressed up " pentru o iesire, dar la un film, o plimbare sau la cumparaturi prefer tinutele comode. Te pup!

   Ștergere