marți, 11 martie 2014

Rasfat pentru ten marca Montagne Jeunesse

Ultima mea descoperire in materie de ingrijirea tenului sunt mastile pentru fata Montagne Jeunesse, pe care le-am primit, sub forma unei frumoase surprize de Martisor, alaturi de o cana personalizata.
Mastile de fata intregesc ritualul ingrijirii tenului. Cele marca Montagne Jeunesse sunt disponibile in diverse variante, adaptate nevoilor fiecarui tip de ten. Au la baza ingrediente naturale, recunoscute pentru efectele lor benefice asupra tenului. Texturile mastilor sunt luxuriante, asemeni unor souffle-uri, iar aromele- delicioase, astfel ca este o placere sa le aplici. Sunt pur si simplu un rasfat complet al simturilor. Eu am primit: masca tonica de fata cu minerale de la Marea Moarta Face Spa- pentru un ten catifelat si hidratat, masca tonica de fata cu Aloe Vera si ceai verde Face Spa- pentru un efect racoritor, revigorant, de intinerire, masca de fata cu namol de la Marea Moarta –destinata deschiderii porilor blocati si curatarii in profunzime.
Doua dintre mastile primite de mine - cea cu Aloe Vera si ceai verde si cea cu minerale de la Marea Moarta- au un mod de aplicare original, in sensul ca se prezinta sub forma unei masti din bumbac, imbibate generos cu produsul, care se aplica pe ten, urmand instructiunile de pe ambalaj. Dupa intervalul de timp in care actioneaza, se maseaza surplusul pe ten, apoi se clateste fata cu apa rece si se tamponeaza cu un prosop. Efectul este vizibil imediat, tenul devenind instantaneu mai luminos, mai curat, iar porii fiind minimizati. Daca aceste doua variante pot fi utilizate pentru o singura aplicare, cantitatea din celelalte este suficienta pentru pana la 4 utilizati, in functie de grosimea stratului aplicat.
Dupa aplicare veti experimenta senzatia de piele“de bebelus”. Tenul ramane proaspat, revigorat, curat si hidratat in profunzime. 
Montagne Jeunesse nu-i neglijeaza nici pe barbatii din viata noastra.  Astfel, ii putem rasfata cu una dintre mastile special concepute pentru tenul barbatesc: masca exfolianta cu ulei de menta si namol, masca revigoranta cu namol de la Marea Moarta, masca tonica pentru tratarea punctelor negre sau masca exfolianta, detoxifianta si degresanta cu ginseng si struguri rosii. Eu le-am primit si le-am facut deja cadou pe ultimele doua.
            Nu va ramane decat sa alegeti variantele potrivite tipului vostru de ten si sa le incercati! Primavara aceasta se poarta rasfatul!
                                          Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

5 comentarii:

  1. Am incercat de-a lungul timpului cateva masti de la ei. Mi-au placut pe moment, probabil as mai incerca daca as ramane fara alte stocuri. Pupici, sa te bucuri de ele.

    Camelia

    http://www.beautystory.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Am testat si eu cateva si in mare parte mi-au placut. Mai mereu aveam una prin casa. Cea pentru puncte negre nu am testat-o dar cred ca este urmatoarea..

    RăspundețiȘtergere
  3. auzisem de ei ''ca ar fi no 1 in lume pe masti'' si prima data le-am cumparat din uk . sunt calitativ ok , peste medie. dead sea mud e preferata mea. imi plac si noutatile lor.

    RăspundețiȘtergere