miercuri, 19 martie 2014

Tratamentul Revolutionar Electronic Doctor

Electronic Doctor este un dispozitiv electronic, cu aplicatii in stomatologie si dermatologie. Dispozitivul face posibila accelerarea proliferarii celulelor precursoare (similare cu celulele stem) intr-o maniera neinvaziva, acest lucru permitand tratarea bolilor parodontale (gingivita, parodontoza), stimularea osoasa, estomparea ridurilor si a vergeturilor, stoparea caderii parului si regenerarea lui.
Tratamentul Electronic Doctor pentru reducerea ridurilor creste nivelul colagenului in piele prin procedee atraumatice. Trebuie stiut ca, in cazul ridurilor, nu stratul superficial (epidermul) este cel afectat, ci stratul profund (dermul). Prin aparitia unor factori distructivi in derm (expunere prelungita la radiatii solare, schimbari bruste de temperature, machiaj excesiv etc.) se produce “caderea” stratului superior si astfel ridurile devin inevitabile. Principiile active din creme nu pot depasi bariera reprezentata de epiderm si, prin urmare, nu pot repara stratul profund. Electronic Doctor genereaza un camp electromagnetic, care actioneaza in profunzimea pielii, regenerand stratul celular afectat, netezind ridurile si lasand pielea ferma. Tratamentul anti-aging cu camp electromagnetic este recomandat a fi utilizat si preventiv pentru ca, o data cu inaintarea in varsta, moartea celulelor din derm se intensifica.
Vergeturile sunt cicatrice in derm (stratul profund al pielii, cel mai afectat de fortele excesive de intindere), cauzate de ruptura fibrelor de colagen, epidermul (stratul superficial) ramanand intact. Tratamentul pentru vergeturi cu unde electromagnetice este neinvaziv, neavand efecte adverse. Scopul sau este umplerea cu colagen a zonelor afectate de vergeturi, prin secretia de colagen de catre propriile celule nou generate. Undele electromagnetice accelereaza proliferarea celulara in derm si stimuleaza producerea de colagen si elastina, permitand repararea matricei extracelulare, prin ridicarea structurilor de colagen spre stratul superficial si umplerea cu celule, colagen si elastina a golurilor de tesut care au cauzat vergeturile. Pentru vergeturile aparute in timpul sarcinii se recomanda inceperea tratamentului de regenerare dupa nastere.
Eletronic Doctor ofera o alternativa naturala celor ce sufera de caderea accelerata a parului sau chiar calvitie avansata. In cazurile de calvitie avansata, cresterea parului este vizibila dupa un interval necesar fiziologic de 3-4 luni, initial sub forma de puf ca la bebelusi care, ulterior, devin fire de culoarea naturala a parului. Parul creste doar in zona supusa emisiei campului electromagnetic, acolo unde exista in mod natural foliculi pilosi. Dispozitivul nu creeaza noi foliculi ci ii activeaza pe cei existenti, aflati in stare latenta. Este recomandat si pentru cresterea sprancenelor sau, in scop preventiv, in sedinte a cate doua ore. Regleaza, de asemenea, activitatea glandelor sebacee, eliminand efectul de ingrasare a parului.

Electronic Doctor este recomandat tuturor grupelor de varsta. In urma unui consult dermatologic se stabilesc gradul de toleranta la tratament al pacientului, frecventa si durata sedintelor.  Daca v-am starnit interesul, gasiti clinici care utilizeaza acest tratament revolutionar in Bucuresti, Constanta, Tulcea si Targu Jiu.
                                  Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

4 comentarii: