duminică, 5 octombrie 2014

Gel Revitalizant pentru Ochi BellaPierre

RO:
Cand spui MyFragrance.ro gandul iti zboara la parfumuri exotice, cosmetice de lux si cadouri deosebite. Pe site-ul lor gasiti, intre altele, linia de cosmetice BellaPierre, care valorifica beneficiile mineralelor in ingrijire. 
Se stie ca pielea delicata din jurul ochilor are nevoie de ingrijire speciala. De curand, am inceput sa testez gelul revitalizant pentru ochi BellaPierre, special conceput pentru zona ochilor. Acest ser hidratant si delicat cu absorbtie rapida promite sa reduca aparitia liniilor fine, a ridurilor, sa neutralizeze radicalii liberi si a stimuleze secretia de colagen. 
L-am folosit constant, vreme de 2 luni, aplicandu-l seara si dimineata, prin masaj usor. Are textura lejera, de gel, se absoarbe rapid in piele, fara sa lase o pelicula lipicioasa. Aplicat regulat, ajuta la diminuarea cearcanelor si a efectelor oboselii, redand elasticitatea si prospetimea pielii din jurul ochilor. Lasa o senzatie placuta de hidratare si revigorare (pentru maximizarea efectului, imi place sa-l pastrez in frigider) si chiar actioneaza vizibil, in timp, asupra liniilor fine de expresie.
Pretul poate parea prohibitiv (272 lei pentru 15 ml), insa este un produs de lux, fara parabeni, care chiar face ceea ce promite.
Intre 1 si 30 octombrie 2014, MyFragrance.ro are o oferta imbatabila: 1+1 gratuit (platesti un produs si primesti un altul gratuit. Aruncati o privire pe site, pentru a descoperi oferta completa!
EN:
When you say MyFragrance.ro, you instantly think about exotic scents, luxury cosmetics and special presents. You can also find BellaPierre cosmetics, with valuable mineral content, on this website.
I've been constantly using their BellaPierre Fast Absorbing Revitalizing Eye Gel for two months, both in the morning and in the evening. It is moisturising, gentle, fast absorbing and non-sticky. To maximize effects, I keep mine in the fridge. It acts visibly on removing fine lines, preventing wrinkles and diminishing dark circles.
                     Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu