joi, 4 decembrie 2014

Noutati Oriflame de Decembrie

           Decembrie da startul goanei dupa cadouri si al petrecerilor petrecute in compania celor dragi. Oriflame vine cu o multime de propuneri tentante, care completeaza perfect lista de cadouri sau tinuta festiva:
Voi incepe cu ceea ce ma tenteaza cel mai tare : colectia Masquerade : Apa de toaleta 50 ml, lotiune de corp si sapun ce impletesc parfumul misterios al daliei nocturne cu notele seducatoare de lemn de santal si mure dulci. 
Apele de toaleta S8 (grapefruit, violeta, mosc), Giordani Gold (mandarina, crin, patchouli) si Power Woman (ghimbir, trandafir, patchouli), in editii limitate, a cate 30 ml.
Apa de toaleta Eclat Homme editie limitata, 30 ml, cu note-semnatura unice de cedrata si piele Barenia, pentru barbatii din viata noastra.
Apele de parfum editie de poseta (15 ml): Volare (aroma de trandafir), Vivacity (buchet floral citric) si Pretty Swan (buchet floral lemnos)

Crema de corp si sapunul  Milk & Honey Gold
Colectia Prismatic ne surprinde cu farduri duo cu finish iridescent, satinat, luciuri de buze cu efect de volum si un rimel nou, 5-in-1, prevazut cu aplicator dublu-fatetat, pentru definire de maxim impact vizual. Ma tenteaza luciurile de buze in nuantele Coral Lights, Astral Lilac, fardul duo Stellar Blue, in nuante de albastru si oranj si mascara.
 In incheiere, un portfard simpatic, cu oglinda asortata si o denumire inspirata: Northern Lights.

                                            Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

6 comentarii: