luni, 25 august 2014

Apa minerala Elmiplant Pure Moisture

RO:
La final de vara, vreau sa va povestesc despre ajutorul meu de nadejde in vreme de canicula: apa minerala Elmiplant Pure Moisture. Suntem 70% apa, iar deshidratarea se reflecta la nivelul pielii, care capata un aspect obosit, rigid, tern. Apa minerala Pure Moisture de la Elmiplant promite hidratarea si revigorarea epidermei printr-o simpla pulverizare. Continutul sau bogat in saruri minerale si oligo-elemente, precum magneziu si calciu ajuta la cresterea nivelului de hidratare a pielii, conferind, simultan, efect de prospetime si tonifiere. Toate la o pulverizare distanta.
Produsul are intrebuintari variate: vara la plaja, pentru un efect racoritor, la birou, pentru improspatarea machiajului peste zi, in calatorii, iarna, pentru hidratare de sine statatoare sau inaintea aplicarii cremei. Produsul poate fi utilizat deopotriva pe ten si corp, nu are contraindicatii, nu contine parabeni, parafine sau coloranti. Mai mult, pretul recomandat, de 16 lei pentru 150 ml nu are concurenta in randul apelor termale din farmacii.
EN:
            At the end of summer I want to tell you about by best friend in times of heat: Elmiplant Pure Moisture mineral water. We are 70% made from water, hence dehydration is easily reflected by our skin, which begins to look tired and dry. Elmiplant Pure Moisture mineral water promises to hydrate and refresh skin through mere spraying. The product can be used: at the beach, for a refreshing effect, at the office, for redoing one’s make-up during the day, while traveling and even in the cold season, by itself of before applying your usual cream. 
                                         Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

luni, 18 august 2014

Rasfat ArganPlus Farmec pentru Par



Ca in fiecare vara, parul meu este expus, in aceasta perioada, actiunii nocive a razelor solare (chiar daca in orele regulamentare de plaja) si a apei marii, pentru ca ador sa inot. Incerc sa contracarez efectele acestora prin ingrijire sporita, cu produse adecvate.
In ultima luna am apelat la gama Farmec ArganPlus, in variantele cu uleiuri de Argan si masline, perfecta pentru clipe de rasfat al parului acasa: sampon, masca si ulei hidratant.
Uleiul de Argan se obtine prin presarea fructelor arborelui marocan Argania Spinosa, fiind utilizat catre marocani pentru ingrijirea pielii, a parului si in dieta cotidiana.
Sampon ArganPlus Ulei de Masline Promite sa confere firului de par consistenta, rezistenta si vitalitate, prin aportul de acizi grasi esentiali (Omega 3 si Omega 6), vitamine(A, B1, B2, C, E, F) si minerale (fier, magneziu, cupru, calciu, mangan, sulf) ale uleiurilor de Argan si masline. Se aplica  pe parul umed, prin masaj usor, apoi se clateste. Face spuma rapid, fiind necesara o cantitate mica de produs. Parul capata volum, devine matasos si stralucitor.
Masca ArganPlus Ulei de Masline adauga uleiurilor de Argan si masline beneficiile vitaminelor A, E si B5, a caror actiune combinata creste gradul de hidratare, pierderea apei din firul de par si restabilieste echilibrul hidrolipidic al scalpului. Masca promite cresterea elasticitatii, revitalizarea si hidratarea in profunzime a parului. Se aplica pe lungimea parului, se lasa sa actioneze vreme de 5 minute, apoi se clateste. Consistenta este mai degraba una light decat cremoasa si nu am observat efecte notabile in privinta descurcarii mai usoare. Parul capata un aspect sanatos si pastreaza aroma discreta, dulce-fructata a mastii pe parcursul catorva ore.
Pentru un efect desavarsit, apelez la Serul ArganPlus Ulei de Argan, un ulei hidratant cu formula leve-in special conceput pentru a disciplina firele rebele, a conferi luminozitate parului si a preveni despicarea firelor de par. 2-3 picaturi se incalzesc intre palme si se distribuie pe lungimea parului uscat. Eu folosesc cateva picatuturi dupa spalare, pentru descurcare usoara si alte cateva zilnic, pentru stralucire, hidratare si prevenirea despicarii varfurilor. Are o aroma extraordinara, dulce, vanilata, parca aducand putin a cocos, persistenta.
Ati incercat aceasta noua gama? Ce impresie v-au lasat produsele?
                      Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.