vineri, 31 octombrie 2014

Produse Mineralium

Am facut cunostinta cu produsele Mineralium in decursul acestei veri, deci le testez deja de suficient timp cat sa-mi conturez parerea despre ele. Gasiti mai jos descrierea oficiala, alaturi de opinia mea. Voi incepe prin a mentiona ca nu contin parabeni sau alergeni. Ambalajele sunt elegante, concepute cu atentie vadita pentru detalii, creand impresia unei game de lux.
Imbogatit cu minerale de la Marea Moarta si uleiuri esentiale, cu rol in oxigenarea tesuturilor, scrub-ul pentru corp ajuta la inlaturarea celulelor moarte redand pielii frumusetea, elasticitatea si aspectul catifelat. Se aplica pe pielea umeda, masand usor, cu miscari circulare. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea in paralel cu Untul de corp sau Lotiunea de corp din gama Mineral Therapy.
Produsul este disponibil intr-un borcan generos de 500 ml, suficient pentru aproximativ 6 luni de aplicare saptamanala, in cazul meu (nu este recomandat sa fie utilizat mai des, pentru a evita sensibilizarea pielii, prin exfoliere excesiva). Particulele abrazive de granulatie medie permit o exfoliere delicata, facilitata de aportul uleiurilor aromatice, care hidrateaza pielea si usureaza aplicarea prin miscari circulare. Aroma delicata de vanilie si cocos, favorita mea, trezeste simturile si persista pe piele vreme de cateva ore dupa aplicare.
Crema protectoare pentru maini Mineralium contine vitamine, antioxidanti, minerale de la Marea Moarta, ulei de jojoba si extract de musetel. Inmoaie si netezeste pielea uscata si crapaturile. Acopera pielea cu un film protector si neutralizeaza efectele nocive ale factorilor din mediu. Hraneste pielea si confera un aspect sanatos si matasos la atingere.
Flaconul contine 100 ml de produs, suficient pentru aproximativ 4 luni de aplicare regulata (de cel putin doua ori, zilnic), fiind suficienta o cantitate mica. Crema se absoarbe rapid, fara a lasa o pelicula grasa si are o aroma placuta, discreta.
Crema pentru piele ingrosata si crapaturi cu minerale de la Marea Moarta cu o concentratie mare de vitamine, anti-oxidanti si extract de musetel netezeste crapaturile si pielea ingrosata. Confera pielii un strat protector, restabileste nivelul de hidratare si hraneste pielea asigurand in permanenta un aspect proaspat si sanatos.
Avand o formula mai densa fara de crema de maini din aceeasi gama, aceasta crema are o aroma mentolata, intra rapid in piele si hidrateaza in profunzime. Eu o aplic seara, dupa dus si port apoi o pereche de sosete, pana la absorbitia totala, iar dimineata efectul se vede.
Astept si parerea voastra, daca le-ati incercat. Sau poate aveti alte recomandari din gama pentru mine.
                             Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

duminică, 26 octombrie 2014

Crema Regeneratoare pentru maini Trind

RO:
            Crema de maini este un produs care nu imi lipseste din geanta si de la capul patului, mai ales in sezonul rece. Imi place sa incerc mereu variante noi, in cautarea celei optime. Cea pe care o folosesc acum este marca Trind, achizitionata de aici, dupa ce am citit si auzit doar cuvinte de lauda la adresa ei.
Crema regeneratoare pentru maini de la Trind contine ingrediente ce stimuleaza productia naturală de vitamina F, aflata la baza formarii de noi celule. Crema are o consistenta bogata, onctuasa, lasand senzatia de hidratare intensa la aplicare, insa, paradoxal, se absoarbe aproape instantaneu, fara a lasa o pelicula grasa la suprafata pielii. Aroma este usor dulceaga, persistenta. Complexul de vitamine A, C si E protejează celulele nou formate de actiunea factorilor externi nocivi. Pentru o imbunatatire vizibila a aspectului pielii, se recomanda aplicarea unei cantitati insemnate de produs, dimineata si seara, inainte de culcare. Pielea devine catifelata, placuta la atingere si delicat parfumata.
Flaconul contine 75 ml de produs.
EN:
Hand creams are a must-have, especially during the cold season. I like trying new ones, in search of the perfect product. The one I am using right now, Trind Hand Repair, is a specialised product, based on the Duo-Liposome technology, which helps the skin with the production of vitamin F, responsible for stimulating the creation of new, better quality, skin cells. Trind Hand Repair is absorbed remarkably fast by the skin and does not leave any grease or greasy feeling. The A-C-E vitamin complex is responsible for protecting new skin cells from external damaging factors. For visibly improved skin appearance, it is recommended to apply a generous amount, both in the mornings and evenings, before going to sleep. The skin is left soft, hydrated and nicely perfumed. 
                                          Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

marți, 21 octombrie 2014

Noutati Cosmetice

Astazi povestim despre ultima comanda Aoro, comanda pe care am asteptat-o cu sufletul la gura, datorita unuia dintre produsele aflate in componenta ei. Motivul implica o scurta istorisire: Sunt fan al brand-ului Victoria’s Secret de la primul contact cu produsele lor, in 2007, cand am calatorit in Regatul Unit si am prins unele promotii consistente. Se intelege, deci, ca aveam asteptari similare in recenta mea vacanta la Istanbul. Zis si facut: am mers la mall special pentru acest magazin, insa, in spiritual zicalei: “la pomul laudat sa nu te duci cu sacul”, am avut parte de o mare dezamagire: preturile erau triple fata de ceea ce imi aminteam eu din UK si duble fata de cele practicate la noi, in mediul online. Cum nu imi place risipa, am decis sa ma las pagubas si sa imi indeplinesc dorinta la intoarcerea in tara.
Mi-a fost dificil sa optez pentru un singur sortiment din multitudinea de arome disponibile pe site-ul Aoro, am tot cautat review-uri si clasamente in mediul online si, in final, am ales Lapte de corp Victoria’s Secret Pure Seduction. Are un ambalaj delicios, in stilul ce a consacrat brand-ul Victoria’s Secret, 250 ml, aroma persistenta, extrem de dulce si delicata, care susprinde, insa, prin note de varf fresh, fructate. Ma tenteaza si comandarea unui body mist in viitor, la fel cum tanjesc dupa laptele de corp Victoria’s Secret Vanilla Lace, pentru ca sunt o iubitoare a aromei de vanilie in produsele de ingrijire.
A doua mea optiune a fost emulsia pentru spalare Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit, pentru ca reprezinta o gama ale carei produse nu m-au dezamagit, in care am incredere. Are consistenta unui gel, de culoare roz deschis, care se transforma in spuma, la contactul cu apa. Aroma discreta, dulce-amaruie, a grapefruit-ului, un fruct pe care eu il iubesc, trezeste simturile. Promite sa curete eficient tenul, fara a provoca iritatii. Tehnologia MicroClear e responsabila pentru curararea in profunzime si eliminarea impuritatilor, indepartarea punctelor negre si prevenirea formarii lor. Visibly Clear Pink cu extracte de aloe si musetel calmeaza pielea expusa influentei negative a factorilor externi, lasandu-o perfect hidratata, luminoasa si matasoasa. Contine extracte de musetel, cu efect antiseptic si antiinflamator, aloe, cu efect calmat si hifratant si citrice (grapefruit, pomelo), cu efect de revigorare si luminozitate asupra tenului. Eu il aplic in fiecare dimineata si seara, pe pielea curata, umeda, prin masaj usor, apoi il clatesc. Tenul ramane curat, hidratat si luminos, iar, in timp, imperfectiunile se diminueaza si aspectul general se imbunatateste vizibil.
In stilul caracteristic Aoro, am putut sa imi aleg un esantion drept cadou. Am optat pentru Moschino I love love, un parfum tanar, jucaus, nonconformist, deloc complicat. Eram curioasa sa testez un parfum apartinand acestei marci pe indelete, pentru ca pana acum singurele mele contacte cu ele au fost la rafturile magazinelor. In cazul acestuia, m-a atras ambalajul jucaus, futurist al produsului full-size. Notele de varf sunt portocala, lamaia, coacazul si grapefruit-ul, cele de baza, scortisoara, papura, lacramioarele, ceaiul de trandafir, iar cele de baza: mosc si lemn de santal.
Va tenteaza ceva din produsele comandate de mine?
                  Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

luni, 20 octombrie 2014

Accesorii in stil Pandora si nu numai




Am obiceiul sa asortez accesoriile tinutelor, asa ca ce optiune poate fi mai buna decat o bratara in stil Pandora, cu o multitudine de margele din sticla, charm-uri si distantiere, pe care sa le pot schimba dupa bunul plac si adapta tinutelor mele preferate? Detin o bratara Pandora originala si cateva charm-uri, insa preturile prohibitive ma impiedica sa-mi cumpar si sa alternez pe ea  toate accesoriile colorate care imi fac cu ochiul. Asa ca trisez putin apelez la variante mai accesibile. Am gasit aici cam tot ce mi-as putea dori in materie de accesorii Pandora, de la bratari si coliere placate cu argint, bratari simple, la distantiere de diferite forme si marimi sau margele de sticla. Cu un dram de rabdare, imaginatie si creativitate, imi pot crea bratari personalizate, astfel inca sa port zilnic ceva diferit la mana. Mi-am imaginat pentru voi cateva variante inedite, care alterneaza charm-urile disponibile pe site cu cele din colectia personala (nu m-am putut abtine).
Daca sunteti pasionate de bijuterii handmade si proiecte DIY, e musai sa aruncati o privire pe site, pentru ca aveti de unde alege: margele lemn, acril, lamp work, fire polish, shamballa, accesorii metalice, sticla presata Cehia, pandantive si lista continua.
Transportul prin Posta Romana este foarte ieftin sau gratuit, pentru comenzile care depasesc suma de 70 lei. Nu-mi ramane decat sa va urez spor la cumparaturi!
                       Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

duminică, 5 octombrie 2014

Gel Revitalizant pentru Ochi BellaPierre

RO:
Cand spui MyFragrance.ro gandul iti zboara la parfumuri exotice, cosmetice de lux si cadouri deosebite. Pe site-ul lor gasiti, intre altele, linia de cosmetice BellaPierre, care valorifica beneficiile mineralelor in ingrijire. 
Se stie ca pielea delicata din jurul ochilor are nevoie de ingrijire speciala. De curand, am inceput sa testez gelul revitalizant pentru ochi BellaPierre, special conceput pentru zona ochilor. Acest ser hidratant si delicat cu absorbtie rapida promite sa reduca aparitia liniilor fine, a ridurilor, sa neutralizeze radicalii liberi si a stimuleze secretia de colagen. 
L-am folosit constant, vreme de 2 luni, aplicandu-l seara si dimineata, prin masaj usor. Are textura lejera, de gel, se absoarbe rapid in piele, fara sa lase o pelicula lipicioasa. Aplicat regulat, ajuta la diminuarea cearcanelor si a efectelor oboselii, redand elasticitatea si prospetimea pielii din jurul ochilor. Lasa o senzatie placuta de hidratare si revigorare (pentru maximizarea efectului, imi place sa-l pastrez in frigider) si chiar actioneaza vizibil, in timp, asupra liniilor fine de expresie.
Pretul poate parea prohibitiv (272 lei pentru 15 ml), insa este un produs de lux, fara parabeni, care chiar face ceea ce promite.
Intre 1 si 30 octombrie 2014, MyFragrance.ro are o oferta imbatabila: 1+1 gratuit (platesti un produs si primesti un altul gratuit. Aruncati o privire pe site, pentru a descoperi oferta completa!
EN:
When you say MyFragrance.ro, you instantly think about exotic scents, luxury cosmetics and special presents. You can also find BellaPierre cosmetics, with valuable mineral content, on this website.
I've been constantly using their BellaPierre Fast Absorbing Revitalizing Eye Gel for two months, both in the morning and in the evening. It is moisturising, gentle, fast absorbing and non-sticky. To maximize effects, I keep mine in the fridge. It acts visibly on removing fine lines, preventing wrinkles and diminishing dark circles.
                     Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

joi, 2 octombrie 2014

Istanbul- Impresii, ponturi, de vizitat-partea a doua

           De multe ori, odata ajuns acasa dupa o calatorie, te poti bucura mai pe indelete de farmecul ei. Pe moment esti presat de timp si de ideea ca trebuie sa vezi cat mai multe, intr-un interval scurt. Intors acasa, insa, lucrurile se aseaza, poti privi fotografiile in liniste si rememora momente, stradute pline de culoare, localnici, terase  si gustari specifice de pe strada.
Ziua a treia in Istanbul a inceput cu un drum spre piata Taksim, pe parcursul caruia am trecut chiar pe langa stadionul echipei de fotbal Besiktas.
Din piata Taksim, aflata langa un parc foarte frumos, porneste strada Istikal, de neratat pentru orice turist venit pentru prima data in acest oras pitoresc. Strada se afla in mijlocul districtului Beyoglu, datand din secolul 19. Poate fi strabatuta pe jos sau cu mini-tramvaiul. De-a lungul ei sunt presarate magazine ale multor branduri renumite, patiserii, cafenele, magazine cu produse traditionale si chiar cinematografe. Cumva, strabatand-o pana la capat, noi am reusit sa ajungem din nou la Turnul Galata, vizitat in prima seara a sejurului.
 Am dat si peste parti amuzante, ca denumirea unui magazin sau un vanzator atipic de simiti (covrigi cu susan):
Dupa-amiaza ne-am petrecut-o in "celalalt Istanbul", atrasi de ideea ca extrem de putini turisti se aventureaza pe partea asiatica, cunoscuta ca fiind mai ordonata si mai curata. Am luat, deci, din nou, feribotul (am profitat din plin de Istanbul Kart, care iti garanteaza reduceri substantiale la a doua taxare intr-un interval de 45 de minute si iti permite pana la 5 astfel de transferuri in interval de 2 ore) si am coborat la Kadikoy (sunt doua puncte principale de debarcare, acesta si Uskudar).  La o prima privire, gasesti aici doar o colectie nesfarsita de blocuri inalte, ce gazduiesc jumatate din populatia marelui oras, oameni aflati in cautare de liniste, departe de agitatia si hoardele de turisti de pe celalat mal.
Am mers mult pe jos, in cautarea strazii Bagdat Caddesi, renumita pentru multitudinea de magazine presarate de-a lungul ei. Practic, e o strada de shopping, intinsa pe 14 km, paralel cu coasta. Ei bine, aici am intampinat primele probleme: aveam harta doar pentru zona europeana, iar localnicii nu stiu engleza, dupa cum am mai spus, asa ca ne-am multumit prin a le spune numele strazii si a urma indicatiile lor. Rezultatul? Ne-am ratacit- atat de bune au fost sfaturile. Am scos-o la capat, intr-un final, am gasit Bagdat Caddesi, ne-am plimbat putin, insa oboseala si-a spus rapid cuvantul si am luat autobuzul inapoi catre feribot. In cautarile noastre, am dat peste stadionul echipei Fenerbahce.
Seara ne-am petrecut-o la Cevahir Shopping Mall, atat de bine ascuns printre blocuri si cladiri de birouri (am senzatia ca orasul e in continua schimbare, se construieste neincetat acolo), incat a indus in eroare chiar si GPS-ul nostru, care ne tot invartea in cerc si nu il gasea. Nu m-a impresionat in mod deosebit, desi se spune ca este cel mai mare din oras, va recomand un altul, daca ajungeti in zona. 
O calatorie in Istanbul nu se poate incheia fara o serie de recomandari culinare. Eu nu as rata supa de linte, ciorba de rodie cu kebbe (chiftele de grau), Balik Elmek (sandwich cu macrou si legume), kebab, lahmacun, midiile cu orez, vandute pe strada, deserturile de toate felurile si, mai ales, fresh-urile din rodii sau portocale dulci, de la vanzatorii ambulanti sau terase micute.
Gata si escapada virtuala in Istanbul, va multumesc ca m-ati insotit si va reamintesc ca aici gasiti detalii despre primele 2 zile petrecute acolo. 
                          Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.