marți, 23 decembrie 2014

Holiday Series: What to Watch

EN:
Last year I was sharing a bunch of my all-time favorite holiday movies with you. This year I thought about updating the list with a few more. Here they are:
RO:
            Anul trecut va impartaseam o lista a peliculelor mele favorite pentru perioada Sarbatorilor. Anul acesta m-am gandit sa mai adaug cateva.
Frozen
When a princess with the power to turn things into ice curses her home in infinite winter, her sister teams up with a mountain man, his playful reindeer, and a snowman to change the weather condition.
Cand o printesa cu darul de a ingheta tot ce atinge si condamna tinutul la iarna eterna, sora ei se aliaza cu un om al muntilor, renul acestuia si un om de zapada, in incercarea de a readuce lucrurile la normal.
A Christmas Carol
An animated retelling of Charles Dickens' classic novel about a Victorian-era miser taken on a journey of self-redemption, courtesy of several mysterious Christmas apparitions.
Repovestirea animata a operei clasice semnate Charles Dickens, despre cainta dinaintea Sarbatorilor a batranului Scrooge.
The Polar Express
On Christmas Eve, a doubting boy boards a magical train that's headed to the North Pole and Santa Claus' home.
In ajun de Craciun, un baietel deloc credul se imbarca intr-un tren magic, spre Polul Nord si casa lui Mos Craciun.
Little Women
The 1994 adaptation of Louisa May Alcott's classic. The March sisters confront growing pains, financial shortages, family tragedies and romantic rivalries in mid-19th-century Massachusetts. A very educative movie, about life, family, independence and love.
Adaptarea din 1994 a operei clasice semnate Luisa May Alcott. Surorile March se confrunta cu probleme financiare, de sanatate, tragedii familiale si rivalitati in dragoste, intr-un Massachusetts al secolului al nouasprezecelea. Un film educativ, despre viata, familie, independenta si dragoste.
                          Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.



marți, 9 decembrie 2014

Holiday Series: Arome Festive

Am asteptat reducerile mult mediatizatului Black Friday pentru a plasa o comanda care sa includa parfumul meu preferat: parfum Dolce&Gabanna The One. Nu regret, pentru ca am profitat de o oferta cu adevarat avantajoasa pentru cei 75 ml, cat are recipientul ales de mine, nu am intampinat dificultati pe site, iar curierul de la Cargus a fost punctual si amabil, ca de obicei. 
Fie ca vrei sa faci un cadou inspirat unei femei dragi, fie ca vrei sa-ti oferi  tie insati un  rasfat in prag de Sarbatori, parfumul preferat ramane o optiune inspirata. Un parfum cu adevarat incantator, ce te cucereste iar si iar cu aroma lui romantica, de o eleganta pe cat de subtila, pe atat de speciala si rafinata, D&G The One este parfumul meu, singurul care ma reprezinta intru totul. E aroma pe care as alege-o fara ezitare pentru ocazii speciale, Sarbatori si evenimente in familie. In plus, este foarte persistenta, inca se simte pe piele dupa o zi de munca. As spune ca rezista cu succes  pana la 12 ore, iar doua pulverizari sunt suficiente pentru un miros pregnant. Seturile cadou contin, pe langa apa de parfum, gel de dus si lapte de corp, pentru piele intens hidratata si parfumata. In spirit festiv, colectia The One include chiar o lotiune de corp cu particule stralucitoare, pentru o piele cu aspect proaspat si finish glowy discret. Numai buna de asortat rochiei speciale, aurii sau negre in seara de revelion. Cu un ambalaj pretios, simplu si sofisticat, parca sculptat dintr-o poveste si accente aurii, asortate Sarbatorii Craciunului, acest parfum parca te imbie sa-l incerci. Aroma orientala proaspata, cu note gurmande de piersici si prune, delicios combinate cu accente proaspete de iasomie si crin alb. Aromele de vetiver si muschi confera nota de exotism si mister, pentru a desavarsi un parfum altfel. Atat de altfel incat se bucura de o reclama deosebita, o mini-pelicula marca Martin Scorsese, avandu-i drept protagonisti pe actorii Scarlett Johansson si Matthew McConaughey, filmata alb-negru si emblematica pentru expresia « la dolce vita ». Foarte retro, imi aminteste parca de farmecul irezistibil al stradutelor inguste si pietruite din Roma. Nu am avut pana acum curiozitatea sa miros varianta masculina a parfumului The One, dar aceasta reclama mi-a deschis apetitul si o voi face, cu siguranta, cu prima ocazie. Ma astept sa ma surprinda pozitiv.
Cum comenzile Aoro sunt mereu insotite de un cadou la alegere, am optat dintre optiunile disponibile de aceasta data, pentru o mostra din masca Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore pentru par matur si fragil. Parul meu nu se incadreaza, cu certitudine, in categoria matur, insa hidratarea suplimentara in prag de iarna nu strica niciodata, nu-i asa ? Cu o consistenta cremoasa densa si aroma dulce, vanilata, acest produs se aplica prin masaj usor, pe lungimea parului umed, dupa samponare, se lasa sa actioneze 10-15 minute, apoi se clateste cu apa din abundenta. Lasa parul moale, sensibil mai usor de pieptanat, hidratat si frumos parfumat.  
                        Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

duminică, 7 decembrie 2014

Week in Pictures

Saint Nicholas was generous this year/ Am avut parte de un Mos Nicolae generos. Sper ca si voi.
...He also brought some home decorations/...Care ne-a adus si cateva decoratiuni tematice pentru casa
Took advantage of the C&A offer: 3 PJs for the price of 2/ Am profitat de oferta C&A: 3 pijamale la pret de 2
Went out for a delicious salad/ Am mancat o salata delicioasa in oras
Rebought these delicious chocolates from Lidl/ Am recumparat aceste bomboane delicioase de la Lidl
Made some oven-baked veggies/ Am pregatit legume la cuptor
...And some pumpkin pie/ Si placinta de dovleac
Lovely bouquet for my mom/ Un buchet superb pentru mama mea
                                               Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.