joi, 23 aprilie 2015

Leagane pentru Copii si alte Jucarii

Venirea primaverii, anotimp al miscarii, parca imbie la activitati in aer liber, mai ales daca avem acasa prichindei. Joaca si distractia au un rol determinant in dezvoltarea fizica si psihica a celor mici: le fortifica organismul, le alimenteaza curiozitatea, setea de cunoastere, abilitatile de socializare, le imprima spiritul competitiv si dorinta de a evolua. Ca sa nu mai vorbim despre efectele benefice asupra organismului ale unei stari psihologice pozitive si a expunerii la soare, furnizor de vitamina D. Este, deci, important sa-i asiguri puiului tau acest gen de context in fiecare zi, desi nu poate parea mereu comod sau accesibil sa o faci. Si atunci intervine firesc goana dupa jucarii accesibile, promotii, informare, stiri despre jucarii, targuri in domeniu etc. Sa intretii atentia unui prichindel vesel poate fi, insa, mai usor decat crezi, pentru ca, adesea, lucrurile marunte sunt cele care ii bucura si le starnesc interesul. O idee interesanta si deloc costisitoare ar putea fi leaganele pentru copii Toyz.ro: rotunde, dreptunghiulare, tip baby seat, gondola, surfboard, basic sau convertibile, din lemn, plastic sau cauciuc, cu structura robusta sau legate cu sfoara rezistenta, oferta este generoasa. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul optim pentru dorintele copilului tau sau etapa cresterii in care acesta se afla. Poti transforma leaganul intr-o nava spatiala imaginara, intrucat copiii adora sa descopere ca obiecte familiare lor pot capata conotatii multiple. In plus, leganatul in aer liber poate deveni ocazia explorarii imprejurimilor: ii poti explica despre plante si pasari, puteti hani pasarile cu firimituri etc.

Leaganul poate deveni, in scurt timp, jucaria preferata, pretext de descoperire a lumii inconjuratoare. Leganarea se recomanda la copiii de peste sase luni. Ea contribuie la dezvoltarea psihomotorie a copilului, mentinerea echilibrului, stimuleaza circulatia sanguina, punand in miscare anumite grupe de muschi, ba chiar activeaza organele de simt, antrenand legatura dintre cele doua emisfere cerebrale si stimuland capacitatea de invatare.
Poti alege dintre numeroase alternative de jucarii stimulative pentru copii (citeste mai mult aici). Printre avantajele clientilor se numara discounturile, fidelizarea si posibilitatea de returnare. Spre deosebire de adulti, care percep natura si lumea inconjuratoare ca pe un simplu fundal, copiii le vad drept stimulente, provocari, adevarate experiente senzoriale si initiatice.
                             Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu