vineri, 7 august 2015

Painea Sanatoasa a Albinelor - Pastura




Pastura este polenul fermentat in conditii naturale, in stup. Depozitat de albine in celula fagurelui, polenul este combinat cu miere si diverse enzime, apoi sigilat cu ceara, devenind, dupa 3 luni de fermentare naturala, pastura, supranumita “painea albinelor”.
Este recomandata in special in tratamentul afectiunilor hepatice si ale tubului digestiv, asigurand o buna functionare a ficatului si contribuind la detoxifierea organismului. Ajuta la reducerea colesterolului din sange, imbunatatirea circulatiei si tratamentul arterosclerozei.
Avand in continut zaharuri simple, vitamine (A, B, C, E şi K), acid lactic, enzime si minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), pastura este un bio-stimulator natural, util in prevenirea si tratarea anemiilor. Este recomandata inclusiv copiilor, suplimentand lipsa de proteine si vitamine cauzata de o alimentatie dezechilibrata.
Doza recomandata este de aproximativ o lingurita (3 grame)/ zi, tinuta sub limba pana la inghitire, pentru facilitarea absorbtiei si maximizarea efectelor. Poate fi pastrata la temperatura camerei, fara ca proprietatile ei sa se altereze.



Este un excelent detoxifiant pentru corp si piele. Eu o folosesc de doar 8 zile, in fiecare dimineata si rezultatele se vad. Imbunatateste sensibil digestia si accelereaza metabolismul, lucru reflectat in senzatia acuta de foame resimtita in preajma orei pranzului, un lucru nou pentru mine. Tenul devine rapid luminos si intregul organism este fortificat, facand fata cu brio provocarilor cotidiene.
Ce spuneti, va tenteaza o cura cu painea albinelor? O gasiti pe site-ul Apiland, atat in varianta simpla, cat si ca pastura in miere.

                                     Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu