marți, 22 septembrie 2015

Aplicarea genelor false

Genele lungi si dese intregesc un machiaj, dau personalitate si farmec, confera senzualitate si mister oricarei femei. De obicei profesionistii sunt cei care se ocupa de aplicarea genelor false-make-up artistii si personalul specializat din saloane. Cu putina rabdare, insa, putem dezvolta rapid tehnica aplicarii corecte pe propria persoana.Tehnica aplicarii genelor fir cu fir sau manunchiuri nu este una dificila, insa necesita indemanare si mult exercitiu, pentru rezultate spectaculoase. Veti putea veni in ajutorul prietenelor, colegelor, creandu-le un look irezistibil prin aplicarea genelor false. Un curs aplicare gene false, cateva cutii cu gene, o penseta si adeziv special sunt suficiente.  Cursurile CPP Alexander’s te ajuta sa deprinzi tehnica aplicarii genelor fir cu fir, a celor de tip manunchi si banda.
Sunt doua tipuri de gene false: cele intregi -tip banda- care adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor si gene individuale, care vor umple spatiile dintre gene, oferind un aspect mult mai frumos ochilor nostrii intr-un nod natural. Genele tip banda sunt usor de aplicat dar nu arata la fel de natural ca cele individuale, dar cele individuale necesita o mana ferma cand le aplicati si un pic mai mult antrenament.
Pentru inceput, se recomanda alegerea tipului de look dorit, adecvat machiajului si momentului zilei. Acesti parametri ar trebui sa influenteze alegerea tipului de gene false: mai lungi si mai dese pentru seara, mai scurte si rare pentru zi. De obicei se apeleaza la gene false tip banda seara sau la ocazii speciale, pentru ca evidientiaza frumos ochii, creand un subtil efect sofisticat.  Genele se aseaza de la coltul interior spre cel exterior al ochiului si se verifica sa nu fie mai lunga decat linia naturala a genelor. Daca geana e prea lunga, se ia o forfecuta si se taie excesul la coltul exterior al genei false. Se repeta operatiunea la celalalt ochii cu cealalta geana. Dupa aplicarea machiajului, mai putin mascara si curbarea genelor cu aparatul special, se aplica adezivul la baza genelor false, cu ajutorul unui betisor, prin intindere pe toata surafata benzii. Se asteapta mimim 30 de secunde pentru a lasa adezivul sa se usuce putin, pana devine lipicios. Genele false se pozitioneaza apoi pe pleoapa mobila, peste linia genelor naturale cat mai aproape de aceasta, dar nu lipita. Capetele trebuie fixate. Dupa uscare (5-6 minute), se pot curba genele si aplica mascara, pentru a amesteca genele false cu cele naturale si a crea un efect natural.
                                        Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

3 comentarii: