duminică, 20 septembrie 2015

Despre Nail ArtUnghiile sunt adresea considerate a fi cartea de vizita a unei persoane, iar numarul celor preocupati de obtinerea unei manichiuri impecabile, deopotriva femei si barbati, este in continua crestere.
La imbinarea intre cosmetica si arta, nail art-ul sau pictura pe unghii este un domeniu aflat in continua dezvoltare in ultimii ani, din ce in ce mai popular si lansand tendinte variate. Nail art-ul se contureaza drept alternativa salvatoare pentru femeile care s-au plictisit de oja clasica, manichiura french sau modelele simple si isi doresc sa incerce ceva indraznet, deosebit. Nail art aduce un strop de inovatie in viata celor pasionate de aplicarea diferitelor elemente decorative spectaculoase sau a picturilor pe unghii, fie ele naturale, cu acryl sau gel. Fiecare nou sezon aduce cu sine diversificarea tehnicilor de nail art un cresterea gradului de complexitatea al acestora. Produse revolutionare sunt lansate constant, obligand profesionistii din domeniu sa fie tot timpul la curent cu noile aparitii.
Asemeni oricarui tip de arta, nail art-ul necesita pregatire in domeniu, pricepere si timp dedicat. Cursurile de calificare acreditate asigura formarea profesionala necesara pentru dezvoltarea ulterioara in acest domeniu. Cei ce urmeaza cursuri de nail art pot profesa apoi atat in tara cat si in strainatate. Mai mult, cursurile de nail art promoveaza o tehnica corecta si moderna in vederea efectuarii picturii pe unghii.
Avantajele inscrierii la cursuri sunt beneficierea de experienta unor traineri pregatiti in tara si peste hotare, de aparatura profesionala si de produse premium, dobandirea de cunostinte deopotriva in domeniul de manichiura-pedichiura si chiar pe nisa de nail art.
Toti participantii la cursul de nail art pot deprinde tehnici din domeniu precum pictura pe unghii, pictura chinezeasca, designul cu gel sau acril, coloring-ul 3D. Cursurile imbina o pregatire teoretica cu una practica pentru a asigura o mai buna retinere a cunostintelor si o dezvoltare deplina a abilitatilor.
In cadrul cursului de nail art, cursantii pot descoperii particularitatile fiecarei tehnici in parte. Astfel, ei pot invata cum sa amestece culorile, ce pensule sa foloseasca, care este modul de aplicare al fundalului si cum pot fi efectuate popularele efecte florale. Mai mult, vor deprinde toate abilitatile necesare pentru a alcatui o compozitie estetica si profesionista. Odata cu absolvirea cursului, toti participantii primesc o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Aceasta diploma este recunoscuta la nivel national si international, fiind primul pas in vederea inceperii unei cariere in nail art, fie ea in tara sau in straintate.
                    Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

Un comentariu:

  1. Eu zic ca o mare inventie sunt acele palete, sabloane!!! SUnt geniale si iti ia muult mai putin timp pentru a crea diverse modele pe unghii! :)

    RăspundețiȘtergere