duminică, 25 octombrie 2015

Tonicul Apicultorului Apiland


Cum ati reactiona daca v-as spune ca exista un produs menit sa substituie o intreaga farmacie? Doza optima de vitamine, minerale, antioxidanti, substante antivirale si antimicrobiene, toate reunite intr-o fiola, usor de administrat, de preferinta dimineata, cu 20-30 minute inainte de masa. Avand la baza un complex de 3 substante terapeutice, Tonicul apicultorului, din camara cu minuni Apiland are un puternic efect revigorant, combate stresul, stimuleaza activitatea cerebrala, procesul de memorare, elimina insomnia si oboseala.
Contine laptisor de matca pur, singura sursa naturala de acetilcolina, mediator în procesul de transmitere a influxului nervos, polen, bogat în fibre, vitaminele A, K si C si propolis purificat, bogat in flavonoide si polifenoli, cu puternice proprietati antioxidante, antifungice si antibacteriene. 

Are, in plus, un puternic efect antiinflamator, stimuland vindecarea ranilor si a diferielor leziuni. Sustine buna functionare a sistemelor gastrointestinal, renal, hepatic, cardiocirculator si hormonal. Sustine procesul de invatare, fiind recomandat, in egala masura, copiilor si adultilor, confruntati cu efort intelectual. Tonicul apicultorului este o sursa naturala de energie vitala, jucand un rol important in incetinirea si atenuarea efectelor procesului de imbatranire. Se rupe un capat al fiolei si se inghite continutul, dimineata, pe stomacul gol. Gustul este dulce, placut, de miere in amestec cu polen si propolis.
Reunind binefacerile principalelor produse ale stupului, Tonicul apicultorului de la Apiland reprezinta un produs esential pentru sanatate.
                                    Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

9 comentarii:

  1. Buna. La copii de la ce varsta se recomanda administrarea? MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte inspirata intrebarea, multumesc! Din cate stiu, de la un an in sus, insa ma voi interesa si voi reveni cu un raspuns exact.

      Ștergere
  2. Cum as reactiona??? Cu topaiala! Ar fi singurul pe care l-as purta in geanta, avand in vedere ca sunt un fel de punct farmaceutic ambulant! Iau in calcul, Madalina! Multumesc pentru review! Chiar am o perioada in care tot tatonez terenul intrebandu-ma la ce sa ma opresc pentru a-mi ajuta organismul!

    Te pup cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu la toate cele scrise de tine! Si eu incerc sa imi ajut organismul, sa il tonific si sa ii sporesc imunitatea, in prag de iarna. Te pup!

      Ștergere