joi, 30 aprilie 2015

Uleiuri Melvita: L’Or Bio si Argan

RO:
Cand vine vorba de hidratare si confortul pielii, sunt fan uleiuri corporale, care se absorb rapid si mentin echilibrul hidrolipidic la nivel optim. Momentan, folosesc doua produse de la brandul organic Melvita: L’Or Bio si ulei de argan.
Uleiul pretios Extraordinary L’Or Bio are o formula compusa rezultata din amestecul a cinci uleiuri pretioase, adunate din patru colturi ale lumii (ulei de argan din Maroc, ulei Kendi din Indonesia, Inca Inchi si Pracaxi din Amazon si ulei Buriti, din Brazilia) pentru a oferi pielii hidratare, regenerare si protectie. Uleiul delicat, cu aroma sofisticata (un amestec delicios de bergamota, lamaie, portocala, iasomie, smochine si vanilie) se absoarbe usor, lasand pielea matasoasa. L-am folosit si pe fata, peste noapte si nu incarca porii. Aplicatorul tip pulverizator este extrem de inspirat, prevenind risipirea produsului.
Uleiul de argan nu mai are nevoie de prezentare. Eu detin varianta mini, cu aplicator tip roll-on, insa il gasiti si pe cel prevazut cu pompita, in farmaciile Sensiblu. Eu il aplic in special in jurul ochilor si pe fata. Este o adevarata minune cosmetica, care catifeleaza si vindeca, fara a incarca.
Ambele uleiuri pot fi aplicate pe par, fie sub forma de masca, fie dupa spalare, pentru descurcare si stralucire.
Ce alte produse Melvita folositi si merita incercate?
EN:
            When it comes to skin care, I am very fond of body oils, which are easily absorbed and preserve a good hydro-lipid equilibrium. I am currently using two products from the organic brand Melvita: L’Or Bio and argan oil. Nature’s Gold L’Or Bio is a beautiful combination of skin loving oils (argan, from Marcocco, Kendi, from Indonesia, Inca Inchi and Pracaxi, from the Amazon and Buriti, from Brasil) which nourishes, regenerates and protects skin like no other. It has a sophisticated scent (a delicious mix of bergamot, lemon, orange, jasmine, fig and vanilla) and a satin finish. I used it on my face during the night and it didn’t block my pores. The spray applicator enables precise dosage.
            As for the argan oil, I believe it doesn’t require any further presentation. Mine is the mini version, with a roll-on applicator, but the bigger one, with a sprayer is also available. I apply it mostly around the eyes and on my face. It is a true cosmetic wonder, which moisturizes and heals, plus it’s pore-blocking free.
            Both oils can also be used on hair, either as masks, for nourishment or for detangling and extra shine.

            What other Melvita products have you tried and would recommend?
                                  Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

miercuri, 29 aprilie 2015

Pila Electronica Scholl Velvet Smooth


M-am inscris la o noua campanie BUZZStore, de aceasta data in colaborare cu Scholl Romania si am primit spre testare pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant. Pachetul contine pila electronica, un capat rotativ abraziv, 4 baterii tip AA si un capac protector. Capatul rotativ pe baza de Micralumina are particule micro-abrazive, ce permit utilizarea cu succes a pilei o perioada indelungata. Se recomanda utilizarea doar pe pielea uscata.
Pila mea a venit la pachet cu un ser intens hidratant Scholl si brosuri informative, (pe care le-am distribuit prietenilor si cunostintelor), toate formand kit-ul de buzzer. Nu uitati ca va puteti inscrie si voi la viitoarele campanii de testare BUZZStore, aici.
Este un produs eficient, usor de utilizat, cu rezultate notabile dupa chiar prima folosire. Se recomanda utilizarea la cateva minute dupa dus, insa eu am folosit-o si pe pielea perfect uscata, cu rezultate similare. Pila indeparteaza cu succes stratul de piele moarta de pe calcaie, ba chiar actioneaza eficient contra bataturilor. Trebuie doar sa insistati in zonele problematice. Stratul de piele moarta este transformat intr-o pulbere alba, de aceea va recomand sa o folositi deasupra unui prosop. Ma asteptam sa gadile, insa are un efect abraziv placut, ca o plimbare pe nisipul fin. Daca apesi prea tare, are tendinta de oprire sau incetinire, deci nu exista riscul de a te rani.
Dupa exfoliere, eu am utilizat serul intens hidratant pentru picioare Scholl si am purtat sosete pe perioada noptii, pentru maximizarea efectului de "happy feet"(poza cu sosetele mele zambarete spune totul).
Este usor de depozitat si curatat. Capul rotativ se detaseaza facil, prin actionarea butonului din lateral si tragere. Nu este tocmai silentioasa, insa zgomotul produs este mai degraba un zumzait, nefiind suparator. Este solutia ideala pentru o piele fina, ingrijita a picioarelor in propria casa, departe de stresul pedichiurii la salon, adesea incomoda, scumpa sau deloc igienica.
               Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

sâmbătă, 25 aprilie 2015

L’Occitaine are grija de mainile tale

RO:
Crema pentru maini L’Occitaine cu unt de Shea, special conceputa pentru pielea uscata, deshidratata, a devenit rapid una dintre favoritele mele. Crema are la baza o concentratie de 20% unt de shea, recunoscut pentru proprietatile de hidratare si reparare in profunzime, plus miere, extracte de migdale si ulei de cocos. Are o formula bogata, dar delicata, care se absoarbe rapid, fara a lasa o pelicula lipicioasa pe piele. Ambalajul argintiu are un aer elegant si este suficient de micut pentru a fi usor de transportat in geanta. Imi place ca lasa pielea moale si catifelata, ba chiar, aplicata cu rigurozitate, are capacitatea de a repara pielea deshidratata, crapata. Are o aroma discreta, usor dulce, abia perceptibila. Daca va doriti un plus de parfum, puteti opta pentru varianta Buchet de Vanilie, cu o formula identica, imbogatita cu aroma dulce, vanilata. Pretul de 33 lei pentru 30 ml poate parea mare, prin comparatie cu produse similare,insa merita fiecare picatura. Nu e de mirare ca e unul dintre cele mai vandute produse L’Occitaine fiind cumparata la fiecare 3 secunde intr-un colt al lumii.
EN:
The 20% Shea Butter Hand Cream by L’Occitaine rapidly made its way among my favorite hand care products. Enriched with 20% Shea Butter, honey, almond extracts and coconut oil, it has a rich texture, which leaves hand soft and smooth, free from any oil traces. It has a creamy, extremely effective formula, which moisturizes and even heals chapped skin. No wonder it is one of their best-selling products, one being sold across the Globe every 3 seconds. It has a very discreet scent, but if that’s what you’re looking for, I recommend getting the Shea Vanilla Bouquet Hand Cream, with the same formula, plus a sweet and captivating scent reminiscent of a vanilla flower.
                                        Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

joi, 23 aprilie 2015

Gloves in a Bottle

RO
Imi place sa acord atentie ingrijirii mainilor mele, asa ca am intotdeauna cu mine o crema de maini, oricat de mica. De-a lungul timpului am incercat diverse variante, mai mult sau mai putin eficiente. Nici una nu m-a impresionat, insa, ca produsul revolutionar despre care vreau sa va vorbesc astazi.
Remediile traditionale pentru tratarea pielii uscate sunt cremele care contin agenti de hidratare, in incercarea de a suplini actiunea uleiurilor naturale ale pielii. Studii recente au demonstrat, insa, ca acest lucru poate avea efecte nocive asupra pielii, determinand-o sa produca mai putina hidratare naturala chiar acolo unde aceasta este esentiala: sub stratul exterior al pielii.
Gloves in aBottle este o lotiune de protectie care se absoarbe rapid in piele si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie, indepartand substantele iritante si mentinand hidratarea naturala din acestea. Ideala pentru pielea uscata, nu se ia la spalat, dar se desprinde in mod natural, odata cu exfolierea celulelor pielii. Se recomanda reaplicarea o data la patru ore, pentru o protectie continua. Mai mult decat un produs cosmetic, aceasta lotiune este recomandata de o gama larga de profesionisti in domeniul sanatatii, avand rezultate notabile in tratarea pielii uscate, crapate, a hiperkeratozei, dermatitei, psoriazisului sau eczemelor. Nu exista restrictii in privinta aplicarii, ca in cazul altor produse.
Ce mi se pare grozav la acest produs este faptul ca poate fi aplicat pe orice parte corpului, deci nu exclusiv pe maini, avand aceleasi efecte: impiedica praful si impuritatile sa patrunda in piele, reduce senzatia de usturime in zonele predispuse la aceasta, trateaza si protejeaza impotriva iritatiilor, functioneaza ca un al doilea strat de protectie atunci cand purtati manusi de latex, ajuta la refacerea hidratarii naturale si a functiilor de protectie a pielii.
Are o textura lejera, se absoarbe aproape instantaneu si lasa pielea matasoasa, avand acel efect de “piele de bebelus”. Se inchide etans, putand fi trasnportata in siguranta in geanta.
Lotiunea nu contine parfum, este hipoalergenica, complet sigura si non- toxica, avand o textura deloc grasa sau lipicioasa. Vine ambalata in doua variante: de 250 ml, respectiv 60 ml (varianta mea, portabila, pentru geanta). Pe prima o gasiti aici, la pretul de 59,5 lei. Cea din urma nu este disponibila pentru a fi achizitionata momentan.
EN:
            Traditional prescription for treating dry skin includes creams or lotions with moisturizers in them, in an attempt to replace the lost moisture and oils in the skin. Latest research has proved, though, that daily use of conventional lotions (artificial moisturizers) can cause your skin to produce less natural moisture where it is really needed - below the outer layer of skin. Research into this matter resulted in a completely new type of lotion, called shielding lotion, that's getting remarkable results. Gloves in a Bottle is a far superior product for treating dry, itchy skin, because it bonds with the outer layer of skin and replaces its protective barrier, keeping irritants out, while own natural oils and moisture in.
Much more than a mere cosmetic product, since it works with the body’s own defense, this lotion is being prescribed by a wide range of health professionals, for treatment of dry or cracked skin, eczema, psoriasis, dermatitis, skin or latex allergies.
            One of its great features is being suitable for any body parts, not just one’s hands. Perfume-free and completely non-toxic, this lotion has a non-fat, non-sticky texture, easily absorbed, leaving skin moisturized, with that long-coveted “baby skin” effect.
                                 Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

joi, 16 aprilie 2015

Ulei pentru par Matrix Biolage Exquisite

Nu mai plasasem de ceva timp o comanda Aoro. De data aceasta, am mers pe varianta practica si am ales doar produsele de care aveam nevoie imediata: un ulei de par si o mascara. Oferta site-ului este foarte variata, asa ca a trebuit sa decid asupra sortimentelor. M-am oprit la ceva complet nou pentru mine si ceva testat anterior, care stiam ca imi va placea. Astazi detaliem despre primul produs, urmand ca, intr-o viitoare postare, sa povestim despre mascara.
Uleiul de par a devenit o necesitate pentru mine de cativa ani, pentru ca ma ajuta sa disciplinez si sa pieptan, dupa spalare, parul ondulat, cu tendinte de uscare si de incurcare. Am ales ulei de par Matrix Biolage Exquisite, pentru toate tipurile de par, gandindu-ma ca merg la sigur cu aceasta varianta, urmand ca, pe viitor, sa comand si soiurile pentru dedurizare, respectiv pentru intarire disponibile in gama. Recunosc ca m-a atras gramajul semnificativ (92 ml, in conditiile in care majoritatea uleiurilor pentru par disponibile pe piata se opresc la 50 ml). In plus, eram curioasa sa incerc un produs Matrix, datorita numeroaselor pareri pozitive citite despre aceasta marca. Ambalajul este simplu – o sticla inalta, din plastic, prevazuta cu aplicator tip pompa. Descrierea oficiala il prezinta drept un produs ce hidrateaza in profunzime parul deteriorat si varfurile despicate, eliminand efectul de par incretit si lasandu-l neted si usor de coafat. Poate fi folosit in scop de protectie termica impotriva caldurii excesive. Printre efectele promise se numara hidratarea in profunzime, protejarea firului de par, oferirea de stralucire si refacerea varfurilor despicate. Recunosc ca nu am acordat atentie descrierii oficiale inainte de a-l pune in cosul vitual si, initial, nu intelegeam de ce parul meu nu se mai onduleaza la fel de frumos dupa folosirea acestui ulei. Onduleurile naturale sunt, in schimb, “cuminti”, mai putin sesizabile, dar cu aspect general placut. Uleiul de maringa din compozitie lasa parul hidratat, protejat, catifelat si stralucitor.
 
Ca modalitati de utilizare, se recomanda atat aplicarea inainte de spalare, lasandu-l sa actioneze peste noapte, ca tratament intensiv de reconstructie, daca timpul va permite, cat si folosirea in amestec cu masca obisnuita, pentru a intensifica efectul acesteia. Se recomanda utilizarea in timpul coafarii, pentru a proteja fibra capilara contra surselor de caldura sau, pur si simplu, pe parul zvantat in prosop, pentru descurcare facila. Eu imi las parul sa se usuce natural, asa ca ultima forma de utilizare e cea mai pe placul meu. Chiar ajuta la descurcare, hidrateaza si confera parului un luciu frumos, sanatos. Mi-a deschis apetitul pentru celelalte doua uleiuri disponibile in gama. Pretul de 35 lei mi se pare justificat, raportat la gramajul de 92 ml si la calitatea produsului. In plus, doua-trei pompite sunt suficiente la fiecare aplicare, asa ca aproximez ca imi va ajunge vreme de doua-trei luni, cu utilizare frecventa.
Voi folositi produse Matrix? Daca da, mi-ar placea sa stiu ce anume ati incercat si ce imi recomandati. Ce alte uleiuri de par se numara printre preferatele voastre si de ce?
                        Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

marți, 14 aprilie 2015

Noutati/ Ce mai testez

Postarile de tip haul au fost dintotdeauna preferatele mele, asa ca ma bucur ca am strans cateva noutati pe care sa vi le pot arata astazi.
Haul posts have always been my favorites, so I am glad to have gathered a few novelties to show you today.
Pentru inceput, m-am inscris intr-o noua campanie de testare organizata de BUZZStore, de aceasta data in colaborare cu Scholl Romania. Am primit spre testare pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant, alaturi de o crema de catifelare din gama Scholl. Rezultatele sunt vizibile si palpabile inca de la prima utilizate. Urmeaza sa va impartasesc parerea mea intr-un review detaliat.
For starters, I joined a new testing campaign by BUZZStore and Scholl Romania, for the Express Pedi Electronic Foot File, along with a foot care cream.
De la Gloves in a Bottle Romania am primit aceasta sticluta-minune, cu o formula inovatoare, destinata ingrijirii pielii, de care sunt extrem de incantata.
Got this wonder-lotion from Gloves in a Bottle Romania and I love it!
Am profitat de oferta L’Occitaine (o mini-crema de maini cadou pentru purtatoarele de accesorii florale), iar acum sunt fericita posesoare a cremelor cu unt de shea si cu vanilie. Ambele sunt extrordinare!
Took advantage of the L’Occitaine offer for bearers of floral accessories and received one mini hand cream as a present for my purchase. As a result, now I’m testing both the Shea butter and vanilla versions.
De ceva timp, am inclus in rutina de ingrijire a tenului primele mele produse Melvita si pot spune ca ambele uleiuri m-au cucerit iremediabil!
These Melvita oils have become part of my skin care routine for quite some time now and they are addictive.
Nu in ultimul rand, iepurasul mi-a adus un cadou frumos, de la brandul meu favorit de imbracaminte, Promod: o camasa inflorata, perfecta pentru primavara.
Last, but not least, the Easter bunny brought me a beautiful present, from my favorite clothing brand, Promod: a floral shirt, perfect for Spring.       
                                          Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

miercuri, 8 aprilie 2015

SecretKey Snail Repairing Emulsion



RO:
Produse cosmetice neconventionale, insa aflate la mare cautare, cremele pe baza de extract de melc sunt recunoscute pentru proprietatile de vindecare si regenerare a pielii. Lotiunea reparatoare SecretKey Snail + EGF, disponibila aici, nu face exceptie, promitand sa revitalizeze tenul obosit si sa contribuie le reinnoirea celulara. Are in component ulei de castor, cu efecte notabile in materie de hidratare. Eu o utilizez cu precadere dimineata, prin masaj usor pe fata curata. Are efect revigorant asupra tenului, fara a fi grasa sau lipicioasa. Hidrateaza delicat, vindecand si conferind luminozitate tenului in acelasi timp.
EN:
Unconventional, but extremely successful beauty treatments, snail creams are known to help repair and regenerate skin. The SecretKey Snail +EGF Repairing Emulsion is no exception.This Snail Secretion Filtrate-based product promises to help with skin renewal and revitalize tired skin. It also contains Polyoxyethylene Hydrogenated Castor Oil, which is great for moisturizing. I use a small amount every evening and morning and spread it gently and evenly on my clean face. For more effective absorption, I pat my face lightly. It really gives dull, dry, tired or sensitive skin a boost of energy, free from oily or sticky finishes. It hydrates lightly and delicately, while visibly healing and brightening your skin.
                                      Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.