duminică, 23 august 2015

Noile batoane pentru controlul greutatii Gerlinea

Cea mai noua campanie BUZZStore la care particip are ca subiect produsele pentru controlul greutatii Gerlinea. Create de nutritionistii francezi, acestea au un continut echilibrat de nutrienti: minim 20% proteine (importante pentru mentinerea masei musculare), vitamine si minerale, pentru vitalitate si echilibru. 
Coletul pentru testare contine 2 cutii din noile batoane inlocuitoare de masa pentru controlul greutatii Gerlinea, aroma Moka si Alune-Vanilie, accesorii de plaja Gerlinea (geanta de plaja, papuci si palarie) si materiale informative.
Nu am cine stie ce experienta cu produsele dietetice. Sunt de parere ca secretele unei siluete armonioase sunt dieta echilibrata, exercitiile fizice regulate si consumul de lichide. Mi-am dorit, insa, sa incerc batoanele Gerlinea, pentru ca mi se par potrivite in ideea inlocuirii mesei de la serviciu, pe timpul zilei, atunci cand nu ai timp pentru ceva mai consistent sau pe post de gustare la indemana in excursii sau calatorii. In plus, cateva kilograme in minus sunt binevenite, mai ales in perioada verii, cand ne dorim sa aratam bine in costum de baie.
Incep prin a va spune ca batoanele sunt absolut delicioase. Am facut eforturi de vointa sa ma limitez la doar doua la o masa, in special in cazul variantei Alune-Vanilie, care s-a epuizat prima. Sunt destul de dulci si mi s-a intamplat sa simt nevoia de “ceva sarat” dupa ce le-am consumat, mai ales pe post de masa principala. Au fost zile cand am mancat un baton, sub forma de gustare, intre pranz si cina. Din cele 12 primite spre testare, 7 le-am consumat eu, iar 5 au ajuns la mama si la prietene, insotite de brosuri informative. Doua astfel de batoane au impreuna doar 208 calorii, fiind un real ajutor pentru pierderea sau mentinerea greutatii, inlocuirea unei mese sau compensarea unui exces culinar. Sunt hipocalorice, bogate in proteine, contin 12 vitamine, 11 minerale si o cantitate optima de glucide si lipide.

Le-as cumpara, mai ales pentru inlocuirea gustarilor, atunci cand am de alergat prin oras, a desertului si chiar a mesei principale, la serviciu, in zilele aglomerate.
Le gasiti pe site-ul Nutrivita, pretul unei cutii cu 6 batoane fiind de 18,4 lei. Am studiat site-ul si am vazut numeroase alte produse pentru controlul greutatii: shake-uri, creme, supe sau biscuiti. Astept sa-mi spuneti daca le-ati incercat sau daca va tenteaza. Nu uitat ca aici va puteti inscrie in campaniile de testare BUZZStore!
                                  Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

miercuri, 19 august 2015

Review Samsung Galaxy Core Prime

 Ultima campanie BUZZStore are ca obiect testarea smartphone-ul Samsung GALAXY Core Prime, probabil cea mai tentanta oferta Vodafone Romania de anul acesta si, momentan, cel mai accesibil telefon 4G din oferta operatorului telecom (disponibil la pretul de 124 euro fara semnarea unui contract).
Specificatiile hardware sunt mai mult decat bune pentru pretul la care este listat. Procesorul quad-core de 1.2 Ghz este versatil si rapid, iar cei 8GB memorie interna pot fi utilizati din plin pentru aplicaţii, fotografii (telefonul este echipat cu o camare de 5MP) sau orice altceva veti dori sa stocati. Se “misca” bine, bateria rezista lejer 2, chiar 3 zile (cu peste 2 ore de convorbiri, aproximativ 30 sms-uri si 3 ore de utilizare internet prin date mobile in acest interval). Display-ul generos QHD de 4.5 inch este ideal pentru utilizarea zilnica, iar internetul de mare viteza 4G este un vis!
Kit-ul de Buzz pe care l-am ridicat de la reprezentanta Vodafone Constanta continea telefonul Samsung Galaxy Core Prime, 1 breloc Vodafone, 1 flyer informativ, 3 vouchere pentru serviciile Zonga (2 luni acces gratuit), 2 vouchere pentru serviciile Seenow Filme (2 luni acces gratuit) pentru prieteni si cunostinte si 1 voucher valoric de 80 ron, aplicabil la achizitionarea unui abonament+telefon, de pe magazinul online Vodafone www.vodafone.ro. 

Telefonul este user – friendly şi personalizabil, pornind de la widgeturile marite de pe ecranul principal, pana la aplicatii care ruleaza permanent sau anularea tonurilor de apel atunci cand il intorci. Memoria de baza poate fi extinsa pana la 64 GB cu un card microSD, iar  aplicatia DropBox, deja preinstalata, poate fi utilizata pentru transferul datelor in cloud. Cu ajutorul tehnologiilor 4G şi Bluetooth 4.0, orice conţinut multimedia este usor transferabil.
Dotat cu o camera de 5MP, capabila de inregistrări 720p, GeoTagging şi focus tactil, Galaxy Core Prime surprinde excelent instantanee cu aplicaţia nativa Sound&Shot, ce permite captarea sunetului din jur intr-o poza sau Best Photo, pentru selectarea celor mai bune fotografii. In plus, S Travel este o sursa utila de informatii in timpul calatoriilor.
Accesata des, mai ales in perioada concediilor, Vodafone Meteo aduce pe telefon informatii furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie despre starea actuala a vremii, prognoza pe urmatoarele trei zile, viteza vantului, presiunea si umiditatea atmosferica, in functie de zona in care te afli folosind functia de localizare GPS a terminalului utilizat.
Cinemagia contine programul cinematografelor, cel de la TV, trailere, stiri si multe altele. Mai mult, ofera chiar posibilitatea clientilor Vodafone sa rezerve si sa achizitioneze bilete la film de pe mobil, la cinematografele selectate.
O alta aplicatie de care am abuzat este Zonga, cel mai nou, usor si placut mod de a asculta muzica, fara a mai fi nevoit sa descarci piese sau sa le transferi de pe un dispozitiv pe altul. Asculti muzica direct de pe internet, iti creezi propriul playlist sau lista de favorite, iar aplicatia sincronizeaza automat muzica intre toate dispozitivele utilizatorului (computer sau telefon mobil). Se pot crea playlist-uri offline si descarca melodii pe mobil pentru cand nu ai internet. In functie de stilul muzical si artistii preferati, aplicatia face sugestii de ascultare. In plus, prin conectarea contului personal de Facebook, te poti inspira din playlist-urile prietenilor care utilizeaza aplicatia.
Daca esti cinefil, Seenow, serviciu online de live TV si Video on demand, cu acces la continut video de inalta calitate  este un must-have. Eu l-am utilizat pentru vizionare de filme pe telefon – metoda mea ideala de relaxare seara. Am revazut Source Code, The Sorcerer’s Apprentice si alte cateva preferate.
Pe scurt, Samsung GALAXY Core Prime, este un telefon cu raport ideal calitate-pret, viteza excelenta si acces la aplicatii atractive, care va vor face viata mai usoara. Voi ce telefon folositi si care sunt aplicatiile accesate frecvent? 
Nu uitati ca va puteti inscrie si voi la urmatoarele campanii BUZZStore aici.
                                  Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.



marți, 11 august 2015

Kit de supravietuire pe timp de vara de la Farmec



Farmec dovedeste proactivitate si te ajuta sa faci fata provocarilor celei mai fierbinti perioade a verii, printr-un kit special de supravietuire pe timp de vara. Cele cinci produse esentiale ingrijirii pielii, combaterii efectelor nocive ale caniculei si ale razelor ultraviolete sunt: un spray pentru protectie solara, un gel de dus energizant, un sampon regenerant, o crema pentru picioare si un deodorant fresh.
Gelul de dus energizant Gerovital Pure & Body wash, pe baza de ulei de rodie, asigura hidratarea si elasticitatea pielii, contribuind la redarea senzatiei de prospetime dupa o zi torida.
Crema dezodorizanta hidratanta pentru picioare Gerovital Happiness, cu formula light, pentru absorbtie rapida si parfum hipoalergenic, fara parabeni, are aroma subtila de caise si efect de relaxare. 
Deodorantul antiperspirant Gerovital H3 Natural imbina prospetimea coacazelor cu notele florale, delicate de ylang-ylang, lotus si irisi, asigurand protectia naturala a axilei pe intreg parcursul zilei. Aroma este senzationala, persistenta si pot spune ca a devenit deodorantul meu favorit, dupa care intind mana cel mai des dimineata.
Samponul Argan plus Jojoba, cu uleiuri de argan si jojoba, contribuie la restabilirea echilibrului natural al scalpului, avand efect emolient si restructurant asupra firului de par agresat de agenti externi distructivi si expus radiatiilor solare. 
Fluidul pentru Protectie Solara SPF 20 Gerovital H3 Derma+ Sun are proprietati antioxidante, ce combat radicalii liberi, prevenind aparitia arsurilor solare si a petelor pigmentare.
Kit-ul esential Farmec ofera astfel solutii eficiente, la preturi accesibile, pentru a trece cu brio de luna august.  
                                    Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.