duminică, 20 septembrie 2015

Noutati Cosmetice de la Cosmetiq

Produsele de make-up sunt o placere vinovata si de cele mai multe ori se regasesc in exces in orice colectie de cosmetice. Fie ca preferi nuantele nude sau culorile mai puternice, preferi sa ai ambele optiuni la indemana.
Cosmetiq este un outlet online ce comercializeaza, la preturi accesibile, o gama variata de produse cosmetice, apartinand unor branduri de notorietate. Toate produsele sunt achizitionate din magazine de profil din strainatate, in perioada de reduceri. Aveti de ales intre produse cosmetice pentru uz zilnic sau profesionale si branduri precum: Astor, Bourjois, L’Oreal, Revlon, Max Factor, Outdoor Girl, MUA, NYC, Sally Hansen, Too Faced, Constance Carroll, Collection 2000, Maybelline, Rimmel, Boots, No.7, Ciate, Urban Decay, Calvin Klein, Elizabeth Arden, Pupa, Fraulein38, Covergirll, Clarins si altele.
Expedierea se face prin Urgent Curier (13 lei/ colet sau gratuit, pentru comenzi de cel putin 150 lei) sau Posta Romana (12 lei/ colet).

De obicei ma rezum la mascara si o linie subtire de tus pentru machiajul zilnic. Am decis, insa, sa revin la obiceiul de a utiliza fard de pleoape, pentru ca vreau sa profit la maximum de trusa profesionala de machiaj Fraulein, cu 156 de nuante.


Cutia cu design simplu, elegant si oglinda incorporata ascunde 120 de nuante pigmentate de fard pentru ochi, 6 nuante de blush si 30 de nuante de gloss pentru buze, fiind o idee inspirata de cadou.

Perfect pentru vara si machiaje statement, L’Oreal La Couleur Infaillible in nuanta Blue Curacao, albastru intens cu finish mat, este concentrat si rezista pana la 24 de ore.


O veste imbucuratoare este relansarea Revlon, lider in industria frumusetii, in Romania. Eu asociez aceasta marca de traditie cu fondul de ten Colorstay si rujurile de calitate. Cum odata cu finalul verii primul impuls e sa ne innoim colectia de rujuri si oje cu nuante adecvate toamnei, rujul Colorstay Ultimate Suede de la Revlon, cu textura moale si catifelata, rezistenta la transfer si efect de hidratare intensa, datorita continutului de aloe vera si unt de shea, este o alegere inspirata. Nuanta 097 Designer, este un rosu- oranj subtil, foarte frumos. Poate fi aplicat simplu sau cu o picatura de lipgloss in centrul buzei de jos, pentru un efect de stralucire si volum. 

Manhattan Water Flash Lipgloss, cu efect de apa, confera buzelor efect de marire, luciu si hidratare imediata. Eu detin nuanta bej deschis, care poate fi folosita cu succes in combinatie cu Revlon Colorstay, pentru un efect maximizat.


        Pentru detalii, ofertele lunii si alte produse, va recomand sa aruncati o privire pe site si pagina de Facebook.
                                   Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

vineri, 18 septembrie 2015

Eyeliner Astor, Mascara Rimmel si alte noutati



A trecut ceva timp de cand v-am povestit ultima data despre produsele Aoro. Cea mai recenta comanda plasata pe site a fost una cat se poate de practica, incluzand doua produse de care aveam nevoie: mascara si tus pentru ochi. Am profitat de oferta Vichy – un portfard cadou la orice produs comandat si am adaugat in cos o apa termala travel-size (varianta de 50 ml), usor de transportat si util de pastrat la indemana, mai ales in zilele toride. Portfardul este argintiu la exterior, captusit cu material textil albastru in interior, prevazut cu un mic buzunar lateral, atent lucrat si incapator. Apa termala este un produs esential pe timp de vara si nu numai, cu efect de hidratare si vindecare, potrivita tuturor tipurilor de piele, inclusiv celei sensibile.
Cum sunt fan al aromei The One by Dolce&Gabanna, am ales o mostra Dolce& Gabanna The One Desire drept produs cadou. Esenta sa extrem de feminina imbina aroma lacramioarelor, a mandarinei, bergamotei si a fructului de litchi cu mireasma tuberozelor, note gurmande de vanilie si caramel, parfumul potolit al lemnului de santal, misterul moscului si al chihlimbarului. Este un parfum captivant si delicat in acelasi timp, potrivit femeilor care isi doresc sa se simta unice, frumoase si senzuale.
Am optat si pentru eyeliner Astor Eye Artist, un tus bun, rezistent, de un negru intens, prevazut cu aplicator conic. Eu nu ma prea impac cu tipul acesta de aplicator, insa citisem review-uri pozitive despre produs, inclusiv cu privire la usurinta in aplicare, asa ca am decis sa-i acord o sansa. Se prezinta in forma clasica a tusului lichid, borcanas mic in care se afla lichidul si capac cu pensula. Pana aici, nimic special. Se recomanda sa fie agitat inainte de utilizare si promite rezistenta waterproof. Culoarea este intensa si persista frumos, insa concluzia la care am ajuns este ca prefer periile subtiri cand vine vorba de tus. Consider ca genul acesta de perie nu ajuta pe nimeni sa traseze linii subtiri si egale. Pe langa forma conica, pensula este destul de groasa, astfel incat machiajul de tip cat-eye poate deveni un chin, chiar si pentru persoanele experimentate. Nu il recomand decat celor cu dexteritate extraordinara, ce nu dau gres la aplicarea tusului, desi si acestea ar putea intampina dificultati.
Rimmel scandal eyes mascara pentru volum si curbare este un produs descoperit in urma cu doi ani si recumparat, pentru ca mi-a placut mult. Raportul calitate-pret este unul excelent, genele sunt alungite si capata volum vizibil. Dintotdeauna am cautat periile extrem de dense la mascara, iar aceasta este frumos curbata pe deasupra, astfel incat confera un efect dramatic, de impact, genelor, separandu-le si curbandu-le chiar si pe cele mai scurte. Continutul de cheratina ingrijeste si hidrateaza genele, iar cel de colagen le confera elasticitate. Nuanta este intensa, efectul de curbare, unul de durata, iar genele nu se lipesc intre ele si nu capata aspect incarcat.
Voi ati incerca vreunul din produsele sus-mentionate? Daca da, mi-ar placea sa aflu si parerea voastra in comentarii!
                             Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

joi, 10 septembrie 2015

Gustul copilariei: Magiunul de prune Topoloveni

Ce ati raspunde daca ar trebui sa alegeti un produs care sa va aminteasca de copilarie, de mersul la bunici in vacante si de dupa-amiezele interminabile, cand refuzati somnul pentru o carte citita la umbra? Eu as alege sa vorbesc despre dulceata si magiunul facute cu dragoste de bunica mea, din care ma infruptam mereu prima si din care mi se pastra invariabil deoparte cate un borcan. Primele care dispareau erau dulceata de visine si de gutui. Apoi imi placea cea de nuci verzi. Gustul aparte, insa, de care imi amintesc cu drag, este cel al magiunului de prune, adaugat in cornuletele cu unt, prajiturile de casa si clatite. Uneori mancam pasta densa, dulce-amaruie la micul dejun, pe paine proaspata cu unt, alaturi de o cana cu ceai, alteori pe post de gustare, intinsa pe biscuiti cu lapte. Pentru mine, magiunul de prune are savoarea copilariei, a lipsei de griji si a vacantelor. Recent, am redescoperit gustul inconfundabil al magiunului bunicii intr-un produs produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanţi, fara gluten: magiunul de prune Topoloveni.

Multiplu premiat pe plan international, magiunul este preparat dupa metoda traditionala, atestata documentar din 1914, în cazane cu pereti dubli, sub temperatura controlata, pentru a pastra integral calitatile nutritive ale prunelor proaspete, fara adaos de conservanti.

Cu un studiu clinic care releva ca poate face parte din dieta pacientilor cu diabet zaharat, datorita indicelui glicemic scazut (39), magiunul de prune Topoloveni este certificat drept aliment benefic in menținerea starii de sanatate, prin aportul de macroelemente, microelemente, macronutrienti, micronutrienti (fitonutrienti, in special antioxidanti, vitamine, fibre alimetare). Poate fi consumat de la varsta de 6 luni, cand incepe diversificarea alimentatiei.

Sonimpex Topoloveni, cu magiunul de prune Topoloveni si gama Topoloveana de produse fara zahar adaugat, din fructe, legume si petale de flori este furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul este disponibil atat in magazinul online, cat si in cele doua magazine proprii din Str. C.A. Rosetti, nr. 26, Sector 2, Bucuresti si din Bd. Carol I, nr 57, Sector 2, Bucuresti. Alaturi de magiunul de prune, puteti incerca dulceata de afine ecologice, caise, capsune, catina, cirese, coacaze negre, flori de salcam, goji, gutui, nuci verzi, prune cu migdale, topinambur si alte produse, precum bulion de rosii, zacusca de vinete sau de ciuperci.
                                    Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

marți, 1 septembrie 2015

IEHANA - Luxury Organic Cosmetics


RO:
Ca iubesc cosmeticele naturale, surse veritabile de nutritie pentru piele, am mai spus. Descoperirea de astazi este una cu adevarat speciala. Iehana are ca detaliu specific utilizarea apei Kangen, care in japoneza desemneaza “intoarcerea la origini”, atingand nivelul de puritate al apei dinaintea poluarii pamantului. Apa Kangen are efecte in prevenirea bolilor si rejuvenarea pielii, ajutand sangele sa neutralizeze substantele acide din organism. Produsele Iehana sunt 100% naturale, avand la baza, pe langa apa miraculoasa, plante medicinale cultivate in regim ecologic, uleiuri si unturi presate la rece. 

Am incercat doua creme pentru ten si alte doua pentru corp. Toate patru au textura luxurianta, catifelata, usor absorbita in piele, parfum delicat, ametitor si persistent in cazul cremelor pentru corp. Sunt veritabile rasfaturi la cutie, ritualuri de frumusete de experimentat zilnic, in propria casa. Tenul devine neted, hidratat si catifelat, fara urme de incarcare.

MISAKI crema de corp cu migdale si SHIGE crema de corp cu mosc alb, tratamente rafinate pentru corp, confera pielii o atingere de casmir, lasand-o hidratata, matasoasa si intens parfumata.

Crema de fata PERFECT SKIN, pentru ten normal si mixt asigura hidratare de lunga durata e intreg parcursul zilei, iar tratamentul revolutionar anti-rid de noapte PROLIFT NIGHT CREAM previne semnele imbatranirii premature si ajuta la combaterea ridurilor.

Mi-ar placea sa citesc si parerea voastra in comentarii, daca ati incercat produsele Iehana.

EN:
            I said before that I love natural cosmetics, genuine nutrition sources for the skin. Today’s discovery holds a special place, though. Iehana’s particular characteristic is the use of Kangen water, meaning ‘return to origins’ in Japanese, pure as water prior any form of pollution. Kangen water has beneficial effects in preventing disease, favors skin rejuvenation and helps blood neutralize acid substances at a cellular level. All Iehana products are 100% natural, made from the miraculous water, essential oils, cold-pressed butters and herbs.
            I tried both body and face creams and all are luxuriously rich, velvety, easily absorbed, with gentle scents, which become irresistible and lasting when it comes to body creams. They are a true form of pampering coming in small jars, beauty rituals to be experimented daily in your own home.
            The MISAKI body cream with almonds and SHIGE body cream with white musk, refined body treatments, give skin a cashmere touch, leaving it silky smooth and heavenly scented.
            The PERFECT SKIN cream for normal and combination complexion provides long lasting moisture and hydration throughout the day, while the PROLIFT NIGHT CREAM revolutionary anti-aging treatment prevents premature aging signs and helps fight wrinkles in your sleep.

            Let me know if you tried any of them, I’d love to read your opinion.
                                     Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.