luni, 9 noiembrie 2015

Fond de Ten L’Oreal True Match



Am plasat ultima comanda Aoro la finalul lunii septembrie, asa ca am avut suficient timp la dispozitie pentru a-mi forma o opinie despre produsele primite. Am ales un fond de ten si am primit cadou o mostra de parfum si o mini-crema pentru fata.
L'Oreal Paris este probabil cea mai faimoasa companie franceza de cosmetice din lume. Marca dateaza din 1907, atunci cand tanarul chimist Schueller Eugene a descoperit un produs de colorare a parului. Ulterior, prin teste de laborator s-a ajuns la o gama completa de produse noi si imbunatatite, pentru corp. Astazi, brandul L'Oreal Paris comercializeaza creme de fata, produse pentru par, parfumuri, produse de make-up si altele.
Gama L’Oreal True Match (anterior Accord Parfait) introduce un concept revolutionar: alegerea nuantei potrivite a fondului de ten, pudrei si blushului pe baza nuantei pielii si a subtonului natural al acesteia. Astfel, acest  fond de ten L'Oreal True Match vine in 3 variante de subtonuri: cald, rece si neutru. Impartirea pe subtonuri la un astfel de produs, tip drugstore, este un plus si o caracteristica pe care o gasim in special la firmele high end, mult mai scumpe.
Recipientul este din sticla, prevazut cu pompita, pentru dozare optima si igienica. Am optat pentru nuanta N5 Sand, cu un discret subton auriu, cald, ideal atat pentru pielea bronzata, cum este a mea acum, cat si pentru cea cu aspect tern, lipsit de stralucire. Compozitia bogata in silicon il face usor de aplicat, intins pe ten si blenduit.  Este buildable si are factor de protectie 15. Finishul este satinat, natural, imitand textura pielii, fara stralucirea inestetica sau efectul de uscare si strangere in pliuri, pe care toata lumea le evita. Acoperirea este medie spre mare. Eu nu am probleme cu tenul, insa mi se pare ideal si pentru acoperirea imperfectiunilor, datorita texturii buildable. Uniformizeaza frumos tenul si este o excelenta baza de machiaj. Dupa aproximativ 4 ore de la aplicare, tenul incepe sa luceasca in zona T, insa puteti preveni acest lucru prin fixarea cu pudra, caz in care produsul rezista cu succes 8-9 ore.
Am mai primit o mini-cremaVichy Liftactiv, cu efect lifting pentru piele normala si mixta de 3 ml si un esantion de apa de toaleta de 1,5 ml. 
Designerul Italian Gianfranco Ferre a lucrat pentru casa Dior intre anii 1978 si 1989, ajungand sa ocupe pozitia de director de creatie. Parfumul sau de debut a fost lansat in anul 1984, devenind ulterior un clasic, tocmai datorita elegantei si a originalitatii sale.
Gianfranco Ferre In The Mood For Love Pure eau de toilette, introdus pe piata parfumurilor in anul 2010, este un parfum floral-fructat pentru femei. Fresh, discret, floral, de vara, romantic, tineresc si inviorator, aceasta esenta pura a iubirii reflecta inocenta  intalnirii cu emotiile primei iubiri. In compozitia sa remarcam, ca note de varf: mere rosii, pere Nashi, bergamota, coacaze, piersici, ca note de mijloc: crini, iasomie, floare de cires, trandafiri si ca note de baza: cedru de Virginia, mosc, esente lemnoase.