duminică, 7 februarie 2016

Elmiplant lansează demachiantul pentru ochi, cu dublă acţiune
Demachierea joacă un rol foarte important în ritualul de îngrijire, fiind cheia pentru un ten curat, strălucind de sănătate. Gama elmiplant Skin Moisture se îmbogăţeşte cu demachiantul pentru ochi cu dublă acţiune şi, astfel, procesul de demachiere devine mai scurt, mai plăcut, mai eficient şi confortabil.
Concentrat în două straturi, unul apos şi incolor şi unul uleios şi uşor colorat, produsul are o acţiune dublă pentru o demachiere cât mai eficientă şi mai blândă pentru pielea sensibilă din jurul ochilor.
Genele sunt protejate şi hidratate datorită uleiului de migdale 100% natural ce le învăluie într-un strat hrănitor si complexului HYDRO NUTRIENT, care combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai recente tendinţe în cosmetologie.
Datorită formulei inteligente şi ingredientelor, demachiantul bifazic curăţă rapid şi cu uşurinţă orice urmă de machiaj, inclusiv cel rezistent la apă, lăsând o peliculă fină, cu rol de protecţie.
Preţul recomandat este de 10,48 lei (125ml).
                         Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

Un comentariu:

  1. chiar astazi am scris pe blog despre bifazicul de la Garnier. Asa ca ma tenteaza sa aflu cat mai multe despre bifazice. ma bucur ca Elmiplant lanseaza unul. :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere