sâmbătă, 19 martie 2016

Reduceri de 30% pe Brand Circus!Imi plac firmele care se respecta si “fura startul” reducerilor, cu reprize de mid-season sales. Este cazul Brand Circus, care ofera reduceri consistente, de 30% din pretul tuturor articolelor de pe site, pe tot parcursul acestui week-end.  Si nu sunt putine. In plus, pentru cumparaturi de peste 179 lei, transportul este gratuit. Un alt lucru pe care il apreciez la Brand Circus, in afara preturilor bune, a ofertelor frecvente si a varientatii produselor, sunt fotografiile de foarte buna calitate, care suprind in detaliu fiecare articol vestimentar. Am observat cu bucurie ca au renuntat la fotografierea simpla a produselor, inlocuind-o cu fotografii pe manechine, astfel inca ai acces rapid la imaginea obiectului purtat.
Pornind de la cateva produse pe care mi le-as dori, am alcatuit un scurt ghid de shopping. M-am oprit, in primul rand, la o jacheta din piele si un trench cu model vesel, ambele marca Zara, ideale pentru primavara.
aici
Aici
Pentru birou, am optat pentru un sacou Zara, albastru inchis, cu o croiala extrem de eleganta, o pereche de pantaloni office, negri, calcati “la dunga” si o camasa Annette, alba, clasica.
Aici
Aici
Aici
Pentru ca tot vine caldura, am ales si o rochie Vero Moda vaporoasa, cu o croiala si o nuanta deosebite.
Aici
Ultima alegere este o salopeta inflorata, cu croi evazat, potrivita atata pentru primavara, in combinatie cu un sacou, cat si pentru vara si, de ce nu, in varianta unei tinute atipice pentru o petrecere, in locul banalelor rochii.
Aici

           Voi ce articole va doriti de pe site?  
                                               Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

3 comentarii: