miercuri, 27 aprilie 2016

Balsamul de rufe Silan Soft&OilsUltima campanie de testare BUZZStore are drept subiect un articol extrem de fresh si primavaratic, in acelasi timp extrem de util in orice casa care se respecta: balsamul de rufe Silan Soft&Oils. Special conceput pentru a oferi o experienta unica de ingrijire, concretizata in haine moi si intens parfumate, balsamul Silan Soft&Oils este inspirat din industria cosmetica si contine uleiuri pretioase, special combinate pentru a incanta simturile. 
Varianta Gold, testata de mine, ofera o experienta senzoriala unica, printr-o combinatie de arome florale, elegante, cu note lemnoase, senzuale, mosc si o atingere delicata, de vanilie. Dozarea balsamului este extrem de simpla, putand fi realizata cu ajutorul capacului sticlei. Balsamul nu se dilueaza in prealabil, ci se toarna direct in compartimentul special conceput al masinii de spalat. Cantitatile recomandate de producator sunt: 35 ml pentru haine moi (spalare automata), 55 ml pentru haine foarte moi (spalare automata), 18 ml pentru haine moi (spalare manuala). Eu am incercat ambele dozaje destinate spalarii automate si o prefer pe cea de-a doua, in special pentru hainele din materiale pretentioase. Hainele raman moi, placute la atingere si delicat parfumate, incat nu te mai saturi sa le mirosi.
Astept si parerea voastra, daca ati incercat acest balsam de rufe.Nu uitat ca aici va puteti inscrie in campaniile de testare BUZZStore!
                      Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

Un comentariu:

  1. Nu l-am incercat, nici macar nu l-am vazut. Are o culoare si consistenta de ulei. Ciudatel.

    RăspundețiȘtergere