joi, 11 august 2016

Rochia neagra clasica


RO:
Rochia neagra, lunga, nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Este piesa clasica, eleganta, pe care te poti baza la orice tip de eveniment. Negrul este o culoare atemporala si are avantajul ca subtiaza optic. In plus, este usor de accesorizat, pentru o pata de culoare. Eu am ales o pereche de sandale cu toc  auriu si cercei lungi, in aceeasi nuanta, ambele in ton cu insertiile de dantela aurie ale rochiei.
EN:
A black formal gown should not be missing from any woman’s dressing. It is a classical, elegant piece, suitable for just about any important event. Black is a timeless colour, with the advantage of an optical slimming effect. Plus, it can be easily accessorized for some extra colour. I chose a pair of golden-heeled sandals and some long earrings in the same shade, to match the golden lace insertions on my black dress.
Rochie/ Dress: aici/here; Sandale/Sandals: Zara

                            Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

8 comentarii:

 1. Beautiful dress. It looks lovely on you!

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesant model are rochia. Iti sta tare bine!!:*

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. E detaliul care m-a atras mai ales la ea. ;)

   Ștergere
 4. Mmm ii lipsește ceva. Poate ar fi mers cu ceva in talie daca ar fi fost fără acele găurele. Este ciudatica ... Nu știu ce ar merge modificat dar nu este cea mai buna alegere.
  Sper sa nu te superi pe mine

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ma supar, nu am de ce. De gustibus non discutandum, se spune, iar mie imi place. Nu poti sa pui ceva in talie la o rochie cu insertii de dantela pe tot spatele si pe lateral, rezultatul ar fi cel putin de prost gust.

   Ștergere