duminică, 18 decembrie 2016

Sampon 63 si Balsam 43 Rekze Laboratories
Cauzele caderii parului pot fi multiple, la fel si tratamentele, fie ele naturiste sau cele mai inovatoare remedii in domeniu. Eu consider ca abordarea trebuie sa fie una holistica, pornind de la o alimentatie bogata in nutrienti, completand cu uleiuri de ingrijire si, bineinteles, produse eficiente care as previna caderea paruli, sa fortifice si sa stimuleze cresterea acestuia. Tratamente care, pe langa fortifierea foliculilor slabiti, deteriorati, actioneaza si asupra bulbilor, a caror crestere este in stagnare.
Formula samponului 63 de la Rekze Laboratories combina peste 63 de ingredente cu proprietati recunoscute in materie de reducere a caderii parului si de stimulare a cresterii acestuia, fiind rezultatul unui proces tehnologic complex si inovator. Este adecvat utilizarii atat de catre femei cat si de catre barbati, ajuta la indepartarea sebumului in exces si improspateaza scalpul, amplificand textura parului. Este foarte cremos si are miros placut, persistent.
Balsamul 43 vine in completarea samponului, prin stimularea ingrosarii firului de par, conferind rezistenta fara sa incarce, indepartand reziduurile de pe scalp si par si conferind o textura amplificata. Are o formula aparte, intre cremos si lichid si aroma discreta, usor dulceaga. Utilizarea lui este suficienta, parul ramane matasos si usor de descurcat, nu veti mai simti nevoia sa aplicati o masca sau un tratament.
Utilizate in tandem, cele doua produse ofera ingrijire complete si rezultate maximizate. Eu le-am folosit vreme de trei spalari consecutive si deja rezultatele sunt vizibile. Parul este curat, stralucitor, se simte mai plin si imi cad semnificativ mai putine fire. Singurul dezavantaj este pretul usor prohibitiv, de 126,90 lei pentru 200 ml de produs, insa puteti incerca variantele travel-size, pentru o spalare, disponibile la pretul de 8,90 lei.  Ati auzit de ele sau le-ati incercat pana acum?
                    Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu