miercuri, 26 octombrie 2016

Bijuterii cu personalitate GalatheA



RO:
GalatheA vine in intampinarea doamnelor si a domnisoarelor pasionate de frumos cu o selectie de accesorii cu personalitate, cu detalii si design deosebite. Gasiti pe site atat articole clasice, de zi cu zi, cat si coliere destinate momentelor speciale, intr-o gama variata de modele si culori. Mie mi-au atras atentia atat colierele statement, care pot scoate din anonimat orice tinuta, adaugand un suflu de culoare, cat mai ales accesoriile fine, din argint, care pot completa cu succes o tinuta rafinata. Fotografiile infatiseaza acest colier, extrem de versatil, purtabil atat alaturi de o rochie eleganta, cat si in combinatii casual, pentru a desavarsi tinuta perfecta. Daca va place, puteti comanda culoarea preferata, pentru ca este disponibil pe site in variantele negru, verde, turquoise, galben si roz. Am fost placut surprinsa de atentia la detalii, incepand cu livrarea extrem de rapida (in mai putin de 24 de ore, colierul era la mine) si terminand cu ambalajul elegant. Astept sa imi spuneti care sunt preferatele voastre de pe site?
EN:
            GalatheA meets the needs of contemporary ladies through a selection of jewelry with special details and design features. You can find both classic and statement items on their website. My attention was caught both by statement necklaces, which can add personality to just about any outfit and the delicate, silver jewelry, for more refined combinations. You can find my necklace here. Which items do you prefer from their website?

luni, 24 octombrie 2016

Cosmetice Handmade Natural & Organic Shop



RO:
Pe o piata unde majoritatea produselor cosmetice contin conservanti si parabeni,  orientarea actuala este intoarcerea la bio. Produsele Natural & Organic Shop sunt handmade, realizate din uleiuri si unturi naturale EcoCert si, mai ales, nu contin chimicale. Cosmeticele naturale difera de cele din comert prin culoare, miros si textura, insa sunt bogate in ingrediente nutritive si reparatoare, facand adevarate minuni pentru piele si par. Eu am incercat trei produse, doua pentru corp si unul pentru ten. Toate mi-au placut in egala masura si si-au facut loc in rutina mea de ingrijire.
Asa cum sugereaza chiar denumirea, aceasta crema are o textura fina, aerata, de spuma, care, in contact cu pielea, se intinde usor si hidrateaza in profunzime. Are o aroma puternica de lavanda, care mie imi aminteste de mirosul dulcetii de trandafiri, combinata cu deliciul aromei de cocos. Spre deosebire de majoritatea cremelor din comert, efectul de hidratare si aroma persista pe piele. Contine unt de shea, unt de cacao, ulei de cocos, ulei de migdale si vitamina E. 
O crema hidratanta, a carei aplicare este recomandata mai ales seara, pentru optimizarea efectului peste noapte. Are aceeasi textura de spuma aerata, care se topeste in contact cu pielea. Combinatia de unt de shea, ulei de cocos, ulei de argan si vitamina E actioneaza in timpul noptii, pentru un efect de “piele de bebelus” dimineata. Mie nu mi-a incarcat tenul si nu mi-a provocat iritatii, desi am tenul mixt.  Crema promite sa hidrateze in profunzime isi chiar sa previna ridurile.
Sarea roz de Himalaya exfoliaza celulele moarte de la suprafata pielii, in timp ce uleiurile de cocos si migdale hidrateaza in profunzime, iar aroma florilor de de lavanda inunda intreaga baie. Produsul trebuie amestecat cu o spatula de lemn inainte de utilizare, pentru ca uleiurile au tendinta de a se strange la suprafata. Exfoliaza delicat si lasa pielea extrem de fina, practic deja hidratata datorita uleiurilor din compozitie, astfel incat nu veti simti nevoia aplicarii unei creme pentru corp.
Gasiti o multitudine de produse aici, de la sapunuri si bile efervescente pentru baie, pana la deodorante bio si apa micelara. Orice produs Natural & Organic Shop poate fi modificat, personalizat sau ambalat frumos in cutie de cadou. Voua ce va face cu ochiul?
EN:
The actual tendency is to abandon the classical cosmetic products, full of parabens and preservatives, while returning to the milder bio versions. The Natural & Organic Shop products are handmade, from EcoCert natural oils and butters, but, most importantly, chemical - free. Natural cosmetics are different from the mass market ones through color, smell and texture, but contain nourishing and repairing ingredients that work actual miracles on your skin and hair. I tried three products: the cocoa aerated body butter, the face cream with argan oil and  the scrub with grated lavender flowers.  They are all very hydrating, haven’t caused me any irritations and have gained their places in my daily skin care routine.
                  Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin

sâmbătă, 22 octombrie 2016

Bijuterii Handmade Julis Bijoux

RO:
            Julis Bijoux comercializeaza bijuterii speciale, lucrate manual, la preturi accesibile. Puteti alege bratari, cercei, coliere, inele, accesorii pentru par sau chiar cutii pentru bijuterii. Ultimele venite pe site sunt chokerele, o tendinta mai veche, reinventata si foarte populara anul acesta. Eu am chokerul Double Crystal, insa imi plac mult si variantele Anastasia, Snur, Amanda, Luana, Bootlace, Black&Gold sau Angel Wing. 
            In materie de bratari, mi-am ales Silver Infinity, varianta turquoise si Key, albastru royal cu accesoriu cheita din bronz, ambele atent lucrate, la preturi foarte bune.
               Colierul statement Rock&Roll, realizat manual din fir de bumbac, tinte si lant metalic argintiu, completeaza frumos atat o rochie, cat si o camasa, intr-o tinuta casual – elegant.


               Daca va plac bijuteriile Julis Bijoux si doriti sa plasati o comanda, puteti beneficia de o reducere de 10% din valoarea acesteia, aplicand codul MAYDAY10 produselor din cosul de cumparaturi. De asemenea, puteti profita de oferta lor speciala: la 3 chockere comandate, pe al patrulea il primiti gratuit. Daca va abonati la newsletter aici, primiti un ghid gratuit: “Cum sa-ti asortezi bijuteriile in 7 pasi simpli”. 
Voua ce v-a atras atentia de pe site? Mi-ar placea sa imi scrieti in comentarii daca ati folosit codul de reducere si ce v-ati cumparat.
EN:
            Julis Bijoux sells special, handmade jewelry for affordable prices. You can choose from bracelets, earrings, necklaces, rings, hair accessories and even jewelry boxes. The newcomers are the choker necklaces, an older tendency, reinvented and very popular this year. I have the Double Crystal one, but also fancy the Anastasia, Amanda, Luana, Bootlace, Black&Gold or Angel Wing versions. As far as bracelets are concerned, I chose a turquoise Silver Infinity and royal blue Key. The Rock&Roll statement necklace can add personality to both a dress or a shirt, for a casual – elegant outfit.

            You can get 10% discounts for your order, by adding the MAYDAY10 code to your shopping bag before placing the order. What’s your favorite product?
                                      Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin

miercuri, 19 octombrie 2016

My London Adventure: Part One


RO:
Saptamana trecuta am vizitat Londra pentru a doua oara in viata mea. Vom rataci impreuna, virtual, de-a lungul a trei postari, pe strazile si la principalele obiective turistice din acest oras cosmopolit. Amestecul de culturi, rase, traditie si lux, infrastructura moderna si case vechi, din caramida, bine conservate, nu are cum sa nu te impresioneze. Va recomand sa achizitionati un London Pass, pentru 2 sau 3 zile, in functie de perioada pe care o aveti la dispozitie, varianta la pachet cu Oyster Card, incarcat cu o suma minima (cu 7,60 lire pe zi puteti calatori nelimitat in zonele 1-3 cu metroul, de exemplu). Eu le-am cumparat pe ambele de la statia de metrou Victoria si tot acolo am predat Oyster Card-ul in ultima zi, primind inapoi 5 lire (un fel de garantie pentru card), plus suma ramasa neutilizata.
In prima jumatate de zi, dupa sosire si cazare, am avut timp doar de Natural History Museum, care se viziteaza gratuit si pe care vi-l recomand calduros, Royal Albert Hall si Stamford Bridge, stadionul echipei Chelsea. Un lucru care m-a impresionat in mod deosebit in Londra sunt muzicantii si performerii pe care ii vezi peste tot la metrou sau pe strazi, animand atmosfera si colorand orasul cu acel aer aparte. Intotdeauna am fost de parere ca britanicii sunt una dintre cele mai talentate natii si ca emisiunile noastre de profil (sau ale oricarei alte tari) nu le vor egala niciodata pe ale lor. Sunt deosebiti, chiar am vazut doi street performeri care m-au impresionat mult, pe care regret ca nu i-am filmat, fiind grabita: un saxofonist ce reinterpreta diverse hit-uri internationale in stil modern si un barbat care interpreta sublim la harpa melodia “My heart will go on”, din Titanic.
Temperaturile se simt mai ridicate decat la noi, deoarece vantul lipseste sau este mult mai slab, insa vremea este teribil de schimbatoare: acum e soare, peste jumatate de ora ploua. Daca v-a placut postarea aceasta, stati pe aproape, pentru ca urmeaza inca doua, cu principalele atractii turistice.
EN:
            Last week I went on a trip to London for the second time in my life. We will wander together in three separate posts, on the streets and inside the main attractions of this cosmopolitan city. The mixture of cultures, races, tradition and luxury, modern infrastructure and well - preserved old, brick houses is overwhelming. I strongly recommend purchasing a London Pass for two or three days, depending on how much time you have, together with an Oyster Card, which you can charge with the amount needed (for instance, 7,60 pounds will take you anywhere within areas 1 to 3 by tube during a day) I bought both from Victoria station and got refunded for my Oyster Card in the same place (5 pounds guarantee paid back, plus the remaining sum on the card).
            On the first day, upon arriving and checking in, there was little time left so I only got to see the Natural History Museum, free of charge and lovely, the Royal Albert Hall and Stamford Bridge, the Chelsea stadium. I was really impressed by the musicians and performers seen everywhere from the metro stations to the streets, who really added colour to the city. I saw two really talented ones (I’ve always thoughts the Brits are the most talented people on Earth), one playing international hits on the saxophone and the other, “My heart will go on” from Titanic, of his harf.
            The temperatures are not that bad, since it isn’t very windy compared to my country, but the weather is constantly changing: now sunny, then, in half an hour, rainy. If you liked this post, stay tunned, because I have two more coming, with more attractions!
This guy was moving and groaning, he is pictured in different stages/ T-rex in diferite ipostaze

The Dodo, an extinct species/ Pasarea Dodo, o specie disparuta
The Cocoon, on several floors/ Coconul, intins pe cateva etaje
Decorating already/ Deja se pregateau pentru Sarbatori
A peculiar building/ O cladire interesanta
The Royal Albert Hall
Double decker


                                              Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin