duminică, 25 decembrie 2016

Rutina mea de ingrijire a tenului in sezonul rece II





 Rutina mea de ingrijire a tenului pe timp de noapte iarna este semnificativ mai riguroasa decat in timpul verii, cand prefer sa aplic doar apa termala si o crema usoara.
Auzisem despre fiolele cu colagen Aslavital de ceva timp si, in sfarsit, le-am incercat. Complexul unic de colagen, ulei de orez, acid ferulic, argila naturala si extract organic de goji are efecte de energizare a pielii si celulelor, regenereaza si tonifica, protejand importiva stresului oxidativ. Colagenul si elastina atenueaza ridurile, crescand gradul de elasticitate si hidratare a pielii. Utilizarea acestor fiole este recomandata dupa varsta de 25 de ani, cand nivelul de colagen din piele incepe sa scada, ca alternativa reala de imbunatatire a aspectului tenului.
O cutie contine 10 fiole a cate 2 ml fiecare. Dupa ruperea capatului unei fiole, lichidul se scurge in palma, apoi se aplica pe fata, gat si decolteu, evitandu-se contactul cu ochii. Continutul unei fiole este recomandat pentru o singura aplicare. Procedeul se repeta pe tenul curat, dimineata si seara. Se continua cu aplicarea unei creme pentru intretinere zilnica, din gama Aslavital Mineralactiv. Eu aplic crema antirid mineralizanta SPF15 Aslavital despre care v-am povestit aici pe timpul zilei si crema regeneranta netezire riduri Aslavital, in timpul noptii. Dupa o singura cutie rezultatele se vad tenul este luminos si hidratat. Nu incarca excesiv tenul si nu blocheaza porii. Sunt potrivite tenului sensibil, avand un efect intensiv de hidratare si diminuand vizibil ridurile fine.
Crema regeneranta netezire riduri Aslavital completeaza rutina mea de ingrijire seara. Bogata in principii active de origine naturala (complexul Essenskin, sursa complementara de calciu si aminoacizi esentiali, acid ferulic, argila, uleiuri de avocado, galbenele, unt de shea, squalane, orez, extracte de Boswellia Serrata si  goji), crema are puternice efecte de regenerare a pielii sensibile si de netezire a ridurilor existente.
Crema activ hidratanta 24h Gerovital H3 Derma+ este  extrem de utila pielii in sezonul rece, fiind conceputa pentru refacerea barierei hidrolipidice si compensarea deficitului de hidratare in profunzime, prin stimularea capacitatii celulelor de a retine apa. Este extrem de hidratanta si se poate aplica atat seara, cat si dimineata. Contine Ceramidyl-Omega 3-6-9, cu rol de refacere a functiei de bariera a pielii, Sepilift DPHP, care corecteaza ridurile fine si tonifiaza tesuturile, Aquaxyl, care stimuleaza sinteza de acid hialuronic, ceramide si proteine, uree, care creste capacitatea de absorbtie apei in tesuturi. O utilizez inclusiv in jurul ochilor si hidrateaza extraordinar. Voi continua sa o achizitionez, mi se pare un produs ideal pentru sezonul rece.
Toate trei mi se par ideale pentru a fi daruite de Sarbatori amamei, celei mai bune prietene sau iubitei. Inchei prin a va ura un Craciun binecuvantat, incarcat de bucurii, atat pentru voi, cat si pentru cei dragi!
                     Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin

marți, 20 decembrie 2016

It's beginning to look a lot like Christmas



‘It's beginning to look a lot like Christmas
Everywhere you go,
Take a look in the five-and-ten, it's glistening once again
With candy canes and silver lanes that glow.

It's beginning to look a lot like Christmas,
Toys in every store,
But the prettiest sight to see is the holly that will be
On your own front door.’

RO:
In postarea de astazi va arat cateva din decoratiunile noastre de Craciun de anul acesta. Am ales sa nu incarcam bradul inutil, am folosit doar globuri deosebite, artizanale, din ceramica sau din material textil, dupa cum puteti vedea in fotografiile de mai jos. Globurile vechi au ramas deci la locul lor, pentru ca nu se potriveau in decor. Cu putin imaginatie, puteti impodobi usile, colturile casei, chiar caloriferele. Sper sa va placa si sa va inspire ideile mele!
EN:
Today’s post is featuring some of this year’s Christmas decorations. We chose not to overcrowd the tree and left the old globes in their boxes. We used special, handicraft ones instead, either textile or ceramic. With a little imagination you can decorate the doors, corners, even the radiators beautifully. I hope you get inspired!
                          Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin

joi, 1 decembrie 2016

Daruieste momente speciale cu Pandora


RO:
Inceputul lunii cadourilor marcheaza debutul unei serii de postari in spiritul Sarbatorilor de iarna. Voi aborda treptat, idei de cadouri, variante de tinute, sugestii de decorare a locuintei si altele.
Bijuteriile sunt, probabil, cadoul preferat al multora dintre noi, iar atunci cand acestea sunt minutios lucrate si poarta o simbolistica aparte, valoarea le creste exponential. Ma bucur si eu de fiecare data cand adaug un charm nou bratarii Pandora, insa, de departe, articolele mele preferate din magazinele lor sunt cerceii. Spre ei ma indrept intai de fiecare data cand intru, rocmai pentru ca sunt speciali, atent  lucrati, delicati si foarte eleganti. Imi plac bijuteriile mici, fine, a caror eleganta si unicitate se ascunde in detalii si a caror frumusete nu paleste in timp. Bijuterii aparte, perfecte pentru a fi daruite, care amintesc de persoane si momente frumoase, cu fiecare noua purtare.

EN:
The beginning of December marks the debut of a Winter Holiday series posts. I will gradually approach present ideas, outfit and home decoration suggestions.
Jewels are probably the perfect gift for many of us and when they are carefully crafted and carry a special symbolism, their value grows. I am happy each time I can add a new charm to my Pandora bracelet, but my favorite items in their stores are, by far, the earrings. They are meticulously manufactured, delicate and elegant. Special jewels, that always hold the power to bring back people and moments, whenever you wear them.
Aceasta nu este o postare sponsorizata/ This is not a sponsored post.
                   Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin