luni, 5 iunie 2017

Siropul Happy Kid de la AyurmedAlimentatia moderna are drept consecinta deficiente nutritionale grave, atat in cazul adultilor, cat mai ales in cel al copiilor. Acestia au nevoie de mai mult decat o dieta echilibrata si exercitii fizice regulate pentru a se mentine sanatosi. 
Suplimentul alimentar Happy Kid Sirop este un produs natural din plante ayurvedice, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, care sustin cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului. Combinatia dintre Elettaria cardamomum, Glycyrrhiza glabra, Aegle marmelos, Carum carvi si Bacopa monnieri, alaturi de celelalte plante din produsul HAPPY KID Sirop, au efecte sinergice contribuind la pastrarea unui apetit sanatos, la asimilarea corecta a substantelor nutritive din hrana, buna functionare a sistemului digestiv si hepatobiliar si eliminarea naturala a toxinelor. Complexul de fitonutrienti din Happy Kid Sirop mentine sanatatea si functionarea normala a cailor respiratorii superioare, ajuta la eliminarea apei din organism si a radicalilor liberi, contribuind astfel la cresterea capacitatii de autoaparare a organismului si adaptare la conditiile de mediu. Se recomanda respectarea intocmai a dozajului: copii 2-4 ani: cate 1 lingurita pe zi; copii 4-8 ani: cate 2-3 lingurite pe zi; copii 8-14 ani: cate 1-2 lingurite de 3 ori pe zi.
Produsul este un excelent imunostimulent, cu o lista de ingrediente aproape in intregime curate (exceptie fac zaharul si benzoatul de sodiu), menit sa contribuie semnficativ la starea de sanatate a copiilor, sa le creasca imunitatea, energia si apetitul. Eu l-am daruit nepotului meu, caruia ii prieste de minune.

                          Follow me on Facebook, Instagram, Twitter and Bloglovin

Un comentariu:

  1. Am citit pareri bune despre acest sirop, baietelul meu este inca prea mic pentru a i-l administra insa voi tine cont pe viitor.

    RăspundețiȘtergere