duminică, 29 ianuarie 2017

Bio-Seleniu + Zinc Pharma Nord


Cu totii traversam perioade in care suntem apatici, obositi, slabiti si pur si simplu avem nevoie de o infuzie de energie. Mie mi se intampla acest lucru indeosebi toamna si iarna, cand sistemul imunitar este suprasolicitat, asa ca am grija sa imi ajut organismul cu diverse suplimente, produse apicole si o alimentatie bogata in nutrienti.
Recent, am descoperit un produs care m-a convins dupa doar cateva zile de utilizare ca poate suplini cu succes carentele organismului si sprijni sistemul imunitar. Bio-Seleniu +Zinc marca Pharma Nord este un antioxidant bazat pe o formula complexa, continand seleniu organic pur, zinc, vitaminele C si E, care, impreuna, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Ati auzit, cu siguranta, despre importanta antioxidantilor in alimentatie, insa ce sunt acestia de fapt? Antioxidantii sunt substante (vitamine, minerale, compusi din plante) care au rolul de a neutraliza moleculele chimice instabile, denumite radicali liberi si responsabile pentru imbatranirea celulara.  Stresul oxidativ (definit ca productia exagerata de radicali oxigenati daunatori) are o contributie semnificativa in procesul de imbratranire prematura, manifestata prin pierderea rezistentei si a elasticitatii tesuturilor, cat si in imbatranirea cerebrala si dezvoltarea diverselor forme de cancer. Din fericire, organismul uman poseda un echipament enzimatic si un control genetic ce ii permit sa lupte cu speciile radicalice. Nu strica niciodata, insa, sa il sprijnim suplimentar, prin aportul de compusi capabili sa functioneze ca antioxidanti.
Imi place sa ma documentez atent asupra oricarui supliment alimentar pe care il utilizez, asa ca nu am facut rabat de la acest obicei nici in cazul comprimatelor de Bio-Seleniu + Zinc Pharma Nord. Am aflat, asadar, ca seleniul este un puternic antioxidant, implicat in fabricarea hormonilor tiroidieni, cu rol in scaderea rezervelor adipoase, deci util in procesul de slabire. Studiile au demonstrat, de asemenea, efectul seleniului de reducere a productiei trigliceridelor, care constituie un risc pentru inima. Este un compus indispensabil sistemului imunitar si, implicit, capacitatii organismului de a face fata virusurilor, benefic vederii, prevenind degenerescenta maculara si cataracta. Nivelul scazut al seleniului in sange este asociat cu depresia, anxietatea, diverse afectiuni (osteoartrita, infertilitatea) ba chiar, in cazuri specifice, cu proliferarea virusului HIV. Alimentele cu un bogat continut de seleniu sunt algele marine, fructele de mare, branzeturile si, in general, cele care contin proteine. Pentru a urma o cura cu seleniu se recomanda, insa, sa il luati din suplimentele alimentare.
Bio-Seleniu + Zinc Pharma Nord se remarca prin:
  • biodisponibilitatea ridicata - 88,7% - a seleniului
  • ambalarea in blistere dupa normele daneze de igiena, care asigura protectia pe parcursul intregii durate de valabilitate
  • studiile efectuate cu produsul Pharma Nord
Dupa aproape 2 saptamani de utilizare, ma simt mai odihnita dimineata, plina de energie pe tot parcursul zilei si am observant o diminuare a rinitei alergice care ma supara uneori. Ma bucur ca am descoperit aliatul perfect impotriva virozelor inerente in anotimpul friguros, mai ales in contextul ninsorilor abundente si al gerului naprasnic cu care ne-am confruntat in aceasta iarna. Administrarea este extrem de simpla: o tableta pe zi, in timpul mesei sau dupa.
Bio-Seleniu+Zinc este un antioxidant ideal, ce poate fi folosit ca alternativa la preparatele cu multivitamine care contin beta-caroten. Este un produs complet, cu efecte rapide, de durata, asupra sistemului imunitar si a intregului organism. 
                         Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin