sâmbătă, 7 iulie 2012

Irish Pub Constanta

EN:
Last night I had dinner at one of the most popular restaurants in town, Irish Pub. I was expecting good food in out of the ordinary combinations and a classy atmosphere. The food was good, but not exceptional, and the servings were rather small, despite of the fact that the prices are pretty high. We had chicken breast with mushroom gravy and baked potatoes with bacon and pork loin with mushroom gravy and potatoes au gratin. The taste was not what we were expecting (especially for the pork loin and potatoes au gratin). Honestly, we left there thinking about grabbing some sandwiches from a local fast-food. The serving was good and the terrace looks classy and elegant, even though the furniture was changed into something more practical compared to previous years.
All in all, I must say that last night's dinner left me a little bit disappointed and I don't think I will be returning to Irish Pub anytime soon.
RO:
Aseara am cinat la unul dintre cele mai populare restaurante din oras, Irish Pub. Ma asteptam la mancare buna, in combinatii iesite din comun si o atmosfera eleganta. Mancarea a fost buna, insa nu exceptionala, iar portiile au fost relativ mici, desi preturile practicate sunt destul de mari. Am mancat piept de pui cu sos de ciuperci si cartofi copti in coaja cu bacon si muschi de porc cu sos de ciuperci si cartofi gratinati. Gustul nu a fost pe masura asteptarilor nostre (mai ales in cazul muschiului de porc si a cartofilor gratinati). Sincer, am plecat de acolo gandindu-ne sa cumparam niste sandwich-uri de la un fast-food local. Servirea a fost buna si terasa arata elegant, desi mobilierul a devenit mai practic, comparativ cu anii precedenti.
Ca sa conchid, trebuie sa recunosc ca cina de aseara m-a dezamagit putin si nu cred ca ma voi intoarce la Irish Pub prea curand.
Chicken breast with mushroom gravy and baked potatoes with bacon


Pork loin with mushroom gravy and potatoes au gratin

6 comentarii:

  1. Am fost si eu de cateva ori la Irish Pub insa nu m-a dat pe spete.Personal nu cred ca este un restaurant popular sau luxos.Mie imi plac f tare: Marco Polo, Grill House si Integra. Pupici


    PS: Mai nou merg f des la Sabroso (in Mamaia), mancare f buna - preturi f mici, la servire mai au de lucrat dar per total e ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. La Marco Polo am mers, mi-a placut, mai putin frigaruile de pui, care nu erau bine facute. Integra este pe lista mea "de incercat". La Sabroso am mers doar in Constanta, dar il voi incerca si pe cel din Mamaia si voi face un review. Incearca Trattoria Verdi, pana acum e preferatul meu. Urmeaza un review saptamana asta despre restaurantul cu cel mai bun Souvlaki din Constanta ;) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam mici portiile, intr-adevar. E aiurea sa dai 70-100 ron pe o masa si sa pleci flamand de acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Se vad clar dimensiunile portiilor comparativ cu albul farfuriilor, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. da, mai bine mergi la Sabroso, cu 20 lei iti da si mancare la pachet, sa ai sa mananci si maine....

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei, nici chiar asa. Dar se mananca bine la Sabroso, iar preturile sunt rezonabile.

    RăspundețiȘtergere