marți, 1 octombrie 2013

In cautarea jachetei perfecte


             Iubesc toamna si tinutele in combinatii atat de versatile pe care ne permite sa le purtam. Vremea din ultimele zile m-a facut, insa, sa-mi indrept atentia catre geci, jachete si trench-uri, care, pe langa confortul termic, reprezinta adesea “sarea si piperul” unei tinute. Am gasit cateva modele deosebite pe magazinul online ERRY.ro
            Acest trenchcoat beige este favoritul meu, mi se pare extrem de elegant, feminin si potrivit unor tinute business sau casual. 
Pentru fetele care isi doresc sa iasa in evidenta, acelasi trench este disponibil si pe rosu:
            Daca sunteti adeptele stilului sporty-chic, atunci o jacheta in stilul Varsity sau American college este optiunea perfecta pentru voi.
            Pentru zilele in care vreti sa mergeti “la sigur” cu optiunea vestimentara, m-am oprit la aceasta jacheta maro caramel, accesorizata cu o curea in talie, pentru o nota de eleganta.
            Jacheta neagra, prevazuta cu gluga si captuseala imblanita, este perfecta pentru a tine piept frigului si umezelii specifice zilelor capricioase de toamna. 
            Gasiti pe site-ul lor numeroase alte articole vestimentare de sezon, de la pulovere, sacouri si pantaloni, pana la rochii de seara, ca tot e vremea nuntilor.
            Pentru care dintre propunerile mele ati opta? Pentru mai multe detalii si pentru a fi mereu la curent cu ofertele, va recomand sa ii vizitati si pe pagina de Facebook. 
 Follow me on Facebook, Twitter and Bloglovin.

14 comentarii:

  1. Cel mai mult imi place trench-ul crem, dar si pe rosu ar merge doar ca pe crem e mai clasic si nu m-as plictisi asa de repede ca de rosu si probabil mai usor de asortat :) si jacheta maro caramel si cea neagra sunt frumoasa. Cealalta jacheta care nu-mi place nu e stilul meu si atunci nu pot sa zic nimic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai enumerat exact ordinea in care imi plac si mie. Jacheta Varsity am mentionat-o pentru ca e ultima nebunie-ma simt aproape ca intr-un liceu american in magazine si pe strazi, vazand atatea fete purtand asa ceva.:)

      Ștergere
  2. Jacheta neagra imi place tare mult. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma gandeam ca imi place trench-ul rosu dar m-as indrepta, totusi, catre cel bej! Ma si intrebam de ce oare fac tot alegeri clasice!:))
    Imi mai place si jacheta maro caramel!

    Kisses, Madalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Idem. Mi se pare mai versatil. Si jacheta imi place, am ales-o special pentru ca am una in genul acesta.Pupici!

      Ștergere
  4. Cum deja am un trench rosu, ochii mi s-au indreptat spre cel bej. :)
    xo

    RăspundețiȘtergere
  5. eu am gasit-o a mea la Zara...nu e piele da e super frumoasa:)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. pt una din ultimile doua modele as opta :)

    as aprecia daca ai da un clik pe cuvantul "sheinside" din aceasta postare: http://blogbyflora.blogspot.ro/2013/09/sweaters-from-sheinside.html

    RăspundețiȘtergere