marți, 29 octombrie 2013

Masca si Balsam Fortifiante Floral




             Va spuneam ca m-am inscris in Campania de testare a noii game pentru rasfatul parului si al scalpului lansate de Complex Apicol Veceslav Harnaj. Am optat pentru balsamul si masca Floral, atrasa fiind de actiunea fortifianta promisa si de un ingredient pe care eu il iubesc in mod deosebit, inca de cand eram copil: propolisul. Produsele au sosit rapid, in mini-recipiente dragalase (75 ml balsamul, 50 ml masca), mirosind delicios.
            Iata ce spune producatorul despre ele:
            Floral Balsam Fortifiant pentru Par
            Balsamul Floral este un rasfat apicosmetic cu actiune fortifianta si antibacteriana asupra firului de par, radacinilor si scalpului. Propolisul, prin proprietatile sale antibacteriene si antifungice protejeaza si trateaza firul de par si scalpul. Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l impotriva tratamentelor chimice ulterioare. Parul devine sanatos, stralucitor, structura sa este imbogatita, fiind usor de pieptanat.
            Floral Masca Fortifianta pentru Par
            Masca fortifianta Floral este un rasfat apicosmetic cu efect de intarire atat asupra firului de par cat si asupra radacinilor. Propolisul, prin proprietatile sale antibacteriene si antifungice protejeaza si trateaza firul de par si scalpul. Uleiul de ricin previne uscarea excesiva a scalpului si amplifica beneficiile propolisului, luptand impreuna pentru sanatatea parului. Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l si impotriva agresiunilor ulterioare. Cu o structura imbogatita, parul devine sanatos si stralucitor.
            Parerea mea:
            Masca are o consistenta untoasa, in timp ce balsamul este mai lichid. Ambele miros extraordinar, a miere si propolis, asa incat ti-e mai mare dragul sa le folosesti. Le-am aplicat atat alternativ, o data pe saptamana fiecare, pentru ca ma spal pe cap la 3-4 zile, cat si consecutiv, la aceeasi spalare. Eram curioasa cu privire la efectele de descurcare usoara a parului pe care le promit. Intr-adevar, parul nu a ramas incalcit si s-a lasat pieptanat relativ usor. Dupa uscare, aroma discreta a produselor persista vreme de cateva ore. Parul devine lucios, matasos, vizibil hidratat.
            In ultima vreme, m-am orientat cu precadere catre produsele bio si pot spune ca diferenta se simte. Mai mult, acestea sunt, de multe ori, mult mai avantajoase ca pret, pe langa plusul de beneficii din perspectiva sanatatii. Balsamul si Masca Floral sunt doua produse care mi-au placut, pe care le-as achizitiona cu placere si pe care le recomand cu drag!
 Follow me on Facebook, Twitter and Bloglovin.

16 comentarii:

  1. le-am primitbsi eu,am sascriu un review dupa ce "ma bucur de ele " mai bine
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu le-am primit pentru testare si tot gama Floral am ales :D dar le mai testez pentru ca le-am primit mai tarziu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci de review, mi-ar placea si mie sa le incerc! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi pagina lor de facebook, e posibil sa mai fie valabila campania de testare.

      Ștergere
  4. si eu am tot floral, dar am inceput doar masca :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Very good review ;)


    I follow you beautiful blog on bloglovin. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu tot Floral am ales! cred ca mai am pentru doua utilizari :) maxxim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu esti singura (vezi comentariile de mai sus) :) Se pare ca a avut succes.

      Ștergere
  7. foarte interesant imi pare rau ca am vazut prea tarziu si nu m-am inscris si eu :(

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte interesant imi pare rau ca am vazut prea tarziu si nu m-am inscris si eu :(

    RăspundețiȘtergere