duminică, 6 octombrie 2013

Rafinament in Dar: Borealy




RO:    
            Echipa Borealy mi-a facut o surpriza frumoasa, daruindu-mi un voucher, in valoare de 200 RON, pentru achizitionarea unui produs. Nu am stat pe ganduri si, dupa verificarea prealabila, in detaliu, a site-ului lor, mi-am ales bijuteria preferata.  Livrarea a fost extrem de prompta:  joi dimineata am plasat comanda, iar vineri deja imi admiram bratara pe mana.
            Comanda a sosit ambalata rafinat, ca un cadou oferit ireprosabil. Sub ambalajul de culoare rosie se ascundea o cutie de cadou in culori asortate, elegant legata cu panglica. In interiorul acesteia am gasit bratara, in cutie individuala, insotita de certificatul de garantie si o de felicitare scrisa de mana, pentru o nota personala. Genul de cadou oferit cu farmec, care te face sa te simti special si sa zambesti, aparent fara motiv, pentru tot restul zilei.  
             BrataraPrincess White este o bijuterie cu adevarat deosebita, demna de numele pe care il poarta: lucrata manual, placata cu aur alb si innobilata de cristale Swarovski Elements, care stralucesc ametitor. Imi vine perfect, insa poate fi si ajustata, pentru a se potrivi unor inchieturi mai groase. 
          Transparenta pietrelor sale o face potrivita unor tinute variate, fara a da impresia de incarcare excesiva. Eu mi-o imaginez deopotriva adaugand stralucire unei rochii de seara negre sau verde smarald si constituind atractia principala a unei tinute business sau smart-casual. Este cadoul perfect, care cred ca ar bucura orice femeie. 
           Urmeaza sa o revedeti curand, ca parte a unor tinute.
EN:
            I received this wonderful Princess White Bracelet from Borealy. The delivery was incredibly fast. The order arrived as any gift should be given, in an elegant package, with a hand written card and a luxurious gift box. The bracelet is worthy of its name, manufactured manually, plated in white gold and embellished with Swarovski crystal elements, which sparkle stunningly. It fits me perfectly, but can also be adjusted to fit thicker wrists. The transparency of its stones makes it suitable for various outfits, without being excessive. I imagine it both adding shine to a black or emerald green evening dress and as the main attraction of a smart-casual or business outfit. It is the perfect gift, which I believe any woman would enjoy. 
 Follow me on Facebook, Twitter and Bloglovin.

15 comentarii:

  1. Superba bratara! Sa o porti iubita!:)
    Foarte frumos gestul celor de la Borealy!

    Pupici, Madalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o bratara foarte superba :) sa te bucuri de ea :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte, foarte frumoasa, si ea in sine si felul in care a venit ambalata, plus ca mi-ai dat o ideea cu ce as putea asorta pantofii mei argintii. :)
    Sa o porti cu placere! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. WOWWWW ! shall we follow by facebook and bloglovin?
    www.supongoestilo.blogspot.nl

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow ce bratara!! :D minunata! :*

    RăspundețiȘtergere