duminică, 29 iunie 2014

Crema de Maini cu Efect de Luminozitate L’Occitane




RO:
Astazi va vorbesc despre crema mea preferata in materie de ingrijirea mainilor, pe care o folosesc constant de aproape 2 luni.
Crema de Maini cu Efect de Luminozitate L’Occitane are la baza o formula cu tripla actiune: Extractul de imortele ajuta la stimularea productiei de colagen,  netezind si uniformizand pielea; Extractul de Bellis perennis, alaturi de extractul vegetal de dud reduc  aparitia petelor pigmentare; Nu in ultimul rand, mainile sunt protejate de efectele nocive ale radiatiilor solare, datorita filtrelor UV si a factorului de protectie solara 20.
Are o aroma proaspata, florala, intensa. Singurul minus pe care i l-am gasit este faptul ca efectul de hidratare este de scurta durata, nu se mentine. Este primul meu produs marca L’Occitane si mi-a deschis apetitul pentru a incerca si altele. Daca aveti receomandari, le astept la cometarii.
EN :
            Today’s post is about my favorite hand cream lately, one which I’ve been using for the last two months.
The Brightening Hand Care by L’Occitane is a triple-action formula: Immortelle essential oil helps minimize the appearance of wrinkles and make the skin appear younger looking; the Bellis perennis extract, combined with a mulberry-based plant complex, helps hands appear more even toned; finally, the SPF 20 sunscreen keeps hands protected.
It has and intense fresh, floral scent. Its only minus is that the moisturizing effect does not last. It is my fist L’Occitane product and it opened my appetite for more. If you have any recommendations, I’d love to read them in the comments section.
                                  Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

10 comentarii:

  1. Thanks for this review, I'm a big consumer of hands cream because mine are always dry!
    www.bonjourchiara.com
    Bonjourchiara Facebook Page

    RăspundețiȘtergere
  2. Am intrat spunandu-mi: ia sa vedem, asta trebuie sa fie o crema buna! Ma gandeam la o lotiune tonica pe care am avut-o de la acest brand cunoscut! Uff, pacat ca nu se mentine efectul de hidratare!

    Multumesc pentru review, good to know!
    Pupicei multi, Madalina!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se remarca prin hidratare, ci prin efectul de iluminare si aroma fresh. :) Te pup!

      Ștergere
  3. Pare un produs acceptabil. Sincer, pana in prezent nu am gasit o crema de maini care sa-si mentina efectul de hidratare cateva ore bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La aceasta efectul de hidratare dureaza chiar mai putin, insa compenseaza cu celelalte proprietati, pe care eu le apreciez, mai ales pe timp de vara .

      Ștergere
  4. Tot de la ei sa incerci crema lor de maini cu lapte dar si cea cu unt de shea. Prima am folosit-o eu si imi place mult, sta excellent la capitolul hidratare. Multumim de review. Duminica placuta! pup
    Te-ai inscris la concursuri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( Nu am avut timp pentru concursuri, am o perioada foarte plina. O sa arunc o privire la deadline-uri. Multumesc pentru recomandari! Te pup!

      Ștergere