marți, 17 iunie 2014

Lapte hidratant dupa plaja- Gerocossen After Sun


RO:
Astazi va vorbesc despre un produs indispensabil vara, la intoarcerea de la plaja, strand sau pur si simplu dupa cateva ore petrecute in aer liber, sub soarele arzator.
Laptele hidratant dupa plaja Gerocossen After Sun promite hidratarea pielii dupa expunerea la soare si calmarea iritatiei. Uleiul de Argan este responsabil de catifelare, mentinerea supletii si a elasticitatii, in vreme ce Aloe Vera hidrateaza si confera o senzatie de confort racoros.
Nu am fost de multe ori la plaja anul acesta, din lipsa de timp, insa iubesc marea, soarele si nisipul si, cu certitudine, voi recupera. Intotdeauna aplic un produs cu SPF 50 in prealabil expunerii la soare, insa sunt constienta si de importanta hidratarii adecvate de dupa. Acest produs a devenit nelipsit din rutina mea de ingrijire de dupa plaja, pentru ca se absoarbe rapid, racoreste si calmeaza pielea instantaneu. Il pastrez in frigider, pentru a-i spori efectul revigorat, usor mentolat.
EN:
            The subject of today’s post is a mush-have in the summer time, upon returning from the beach, pool or merely a few hours spent outdoors, in the sun, the Gerocossen After Sun Milk.
Enriched with Aloe vera and Argan oil, it promises to bring immediate relief to the skin, while nourishing intensively.
Due to its cooling formula, rapid absorption and immediate calming effect, this product quickly became my favorite. I always apply SPF 50 whenever I go to the beach, but I also realize the importance of a good quality after-sun product. The Gerocossen After Sun Milk is an all-in-one product, that moisturizes, soothes and refreshes skin instantly.
                       Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin. 

4 comentarii: