luni, 21 iulie 2014

Setul Tratament cu Keratina Trind



RO :
De peste 4 saptamani, tin un tratament pentru intarirea unghiilor, folosind Setul Tratament cu Keratina Trind de la Rouge Boutique. Kit-ul este un puternic intaritor de unghii, un tratament eficient creat pentru a veni in intampinarea persoanelor cu unghii fragile sau subtiate ca urmare a folosirii unghiilor cu gel sau expunerii la anumiti solventi si la poluarea ambientala. Unghiile cu gel nu sunt si nu vor fi niciodata ceva ce mi-as dori sa incerc, pentru simplul motiv ca sunt constienta de efectele adverse pe care le impica, dar un tratament pentru intarirea unghiilor nu strica niciodata, nu-i asa?
Lacul Protector cu Keratina pentru Unghii de la Trind si Regeneratorul Pentru Unghii cu Keratina sunt create astfel incat sa se completeze unul pe celalalt pentru a obtine efecte maxime, dar se pot utiliza la fel de bine si separat. Regeneratorul are formula unui balsam incolor, cu efect de hidratare, regenerare si intarire. O data aplicat cu ajutorul pensulei, se maseaza usor si se lasa sa se usuce. Apoi se aplica lacul protector, incolor, cu o stralucire discreta, care hraneste si protejeaza in acelasi timp. Acesta constituie o buna baza, desupra lui putand fi aplicat orice lac de unghii preferati. Ambele produse au 9 ml. Durata tratamentului este de 4-6 saptamani. Odata ce unghiile sunt refacute după tratament, pentru a menţine sanatatea acestora, sunt recomandate produsele din Sistemul Perfect. 
In cazul meu, produsele au functionat de minune: unghiile mi s-au deschis la culoare, au devenit mai rezistente si au capatat un ritm de crestere vizibil crescut. Voi ati incercat acest kit-tratament minune? Il gasiti aici.
EN :
I’ve been applying a nail restoring treatment for over four weeks now: the Trind Keratin Treatment Set from Rouge Boutique. If you have artificial nails and your natural ones have become thin, weak and dry, if your nails tend to split or peel easily or the natural protection of your nails looks almost gone, well, this treatment is perfect for you. Step one is to apply the Trind Keratin Nail Restorer, a balm that strengthens, hydrates and restores the nail structure. Apply it using the brush, rub it in gently and leave it to dry. Step two is the Trind Keratin Nail Protector, a clear nail polish that protects and nourishes at the same time. It also works great as a base, meaning you can apply color polish afterwards. This treatment worked perfectly in my case: my nails have turned whiter, stronger and started growing impossibly fast. Each bottle contains 9ml of product. Have you tried this wonder-treatment-kit? You can find it here.
Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

6 comentarii: