sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Gama Colour Crush Nails de la The Body Shop




In ultimele saptamani mi-am amintit de vara, purtand pe unghii culori vii, proaspete, din gama Colour Crush de la The Body Shop. Gama Colour Crush, disponibila in magazine incepand cu 6 octombrie, cuprinde 24 de lacuri de unghii vegane, fara formaldehide, rasina si camfor, testate dermatologic. Pretul unui lac de unghii este de 29 lei.
Am pozat mai jos cele 3 nuante pe care le posed: 130 Red My Mind, 330 Rosy Cheecks si 640 Mint Cream. Toate m-au surprins prin rezistenta pe unghii (pana la o saptamana, cu spalat si tot tacamul). Cu putina grija, un singur strat poate fi suficient, insa eu prefer sa aplic doua. Se usuca rapid si au un finish lucios.
130 Red My Mind
330 Rosy Cheeks
640 Mint Cream
Ecuatia nu ar fi completa fara un dizolvant pentru lac de unghii cu formula inovatoare 4-in-1, cu ulei de migdale dulci, ulei de soia si esenta din trestie de zahar. Dizolvantul nu contine acetona, promite sa hraneasca unghia si sa inmoaie cuticulele. Este extrem de eficient in inlaturarea lacului de unghii, are o formula blanda, iar efectul de hidratare se simte, vreme de cateva ore dupa utilizare, chiar dupa spalarea mainilor. Pretul sau este de 38 lei.
                           Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

16 comentarii:

  1. Toate ojele arata foarte bine. Si eu vreau sa-mi cumpar ceva oje de la ei, trebuie doar sa ma hotarasc asupra nuantelor ca sunt frumoase toate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu am ochit un verde inchis frumos, perfect pentru toamna. :)

      Ștergere
  2. Niste culori absolut superbe! Te pup draga mea!
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce culori superbe!! Si au un luciu tare dragut!!! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoase sunt toate cele 3 nuante! Foarte, foarte dragute. <3

    RăspundețiȘtergere