luni, 19 ianuarie 2015

Jerry's Pizza Constanta

RO:
Se stie ca cea mai buna pizza se gaseste arareori in restaurante sofisticate. Trebuie cautata in pizerii micute, sau, si mai simplu, comandata acasa si savurata relaxat, pe canapea, urmarind filmul sau serialul preferat. Nu stiu despre voi, dar eu nu pot concepe sa mananc pizza la masa din bucatarie. Jerry’s Pizza este ultima mea descoperire in materie de pizzerii. Am comandat o pizza Clasic si una Country (fara ceapa), cu blat pufos. Amandoua delicioase, perfecte pana la ultima inghititura.  Am incercat si doua variante Desert Cup: Capsune si Ciocolata, respectiv, Tiramisu. A doua mi-a placut mai mult. Comanda a venit in aproximativ 40 de minute. Am apreciat posibilitatea de a inlocui un topping cu altul, la fel si voucherul cu doua deserturi cadou la urmatoarea comanda, pe care l-am primit, fiind client nou. Recomand. Voi ati incercat?
EN:
The best pizza is almost never found in fancy restaurants. You have to look for it in small pizza places or, even better, order it at home and enjoy it while curled up on your sofa, watching you favorite movie or series. I don’t know about you, but cannot conceive having pizza at the kitchen table. My latest pizza order came from Jerry’s Pizza: I went for the Classic and Country (no onion) options. Both light but flavored, pillowy, perfect down to the very last bite. Add two Desert Cups (Strawberries&Chocolate and Tiramisu) and you have the perfect dinner!
                     Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

12 comentarii:

  1. M-ai omorat cu imaginile astea la ceas de seara...si mie imi place pizza de la ei si evident nu o mananc in bucatarie :)

    http://butterfly9999.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;) Cea mai buna pizza se mananca la tv sau laptop, cu un film bun. Adauga "some extra flavour". ;) Ma bucur ca suntem de acord.

      Ștergere
  2. N-am incercat, eu mananc pizza de la Evo, o sa incerc si Jerry :)
    Mersi de info.

    www.piecesofsoul.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca eu inca nu am incercat-o pe cea de la Evo, dar mi-ai starnit curiozitatea. Si cea de la Aldo e delicioasa.;)

      Ștergere
  3. Prima oara cand am mancat pizza de la Jerry`s a fost in primul an de facultate. Nu ma mai mancat de mult timp, dar mi-o amintesc ca fiind foarte buna. Nu stiu daca este vorba despre aceeasi pizzerie, desi este foarte probabil (aceea avea malai in blat, astfel ca ii oferea un gust aparte). Si alegeam mereu cate 4 toppinguri, asa ca fiecare felie devenea o bomba calorica.

    Pofta, pofticaaa :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am uitat sa mentionez malaiul din blat. Mi-a placut maxim! :) O sa incerc si cu topping-uri la alegere! Cat de curand plasez o noua comanda.

      Ștergere
  4. N-am încercat, deși știu că s-a deschis de curând în oraș. Mănânc rar, dar eu sunt cu San Marco. Mi se pare ca au cea mai bună pizza și ca blatul lor e minunat!
    http://pretty-and-strong.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa incerci si Aldo. Neaparat. Blatul e foarte bun si acolo, cred ca ti-a placea.

      Ștergere