sâmbătă, 17 octombrie 2015

Ingrijirea naturala are un nou nume: 7th Heaven

Eram deja familiarizata cu mastile Montagne Jeunesse, remedii la monodoza pentru momentele cand tenul are nevoie de ajutor. Pentru a celebra aniversarea a 30 de ani de existenta, Montagne Jeunesse a fost redenumit 7th Heaven, nume ales de consumatori, produsele au capatat o noua fata, iar ingredientelor naturale din compozitie li s-a adaugat apa de izvor. Mastile 7th Heaven sunt un remediu la indemana, natural si foarte usor de utilizat, pentru rasfat in intimitatea propriei case. Nu contin chimicale sau aditivi si nu sunt testate pe animale. Toate produsele sunt vegetariene, adesea chiar vegane. In plus, mono-dozajul ofera avantajul rezistentei crescute, cu mai putini conservanti.
Mastile pot fi alese in functie de tipul de ten: normal, mixt, uscat, gras, matur sau sensibil, in functie de textura: pe baza de namol/ argila, peel-off, fierbinte/ sauna, scrub, din material textil sau souffle sau in functie de beneficiile promise: hidratare, ingrijire, exfoliere, detoxifiere, curatare, indepartarea impuritatilor, curatare in profunzime, fermitate, anti stres, intretinere, reintinerire/ relaxare, catifelare, anti- imbatranire, improspatare.

Variantele incercate de mine sunt:


Masca tonica, imbibata in material textil, pe baza de aloe vera si ceai verde, cu efect de iluminare si tonifiere.

Doua masti peel off: cu ceai verde, pentru curatarea porilor si detoxifiere, respectiv cu pulpa de rodie, zmeura, strugure, merisor si vitamina E, antioxidanti ce protejeaza pielea.

Doua masti hranitoare: Strawberry Souffle, pe baza de capsune, cu efecte de calmare, datorita adaosului de extracte de vanilie si aloe vera si Very Berry, avand in compozitie coacaze, merisoare si ulei din sambure de piersica, ce hranesc pielea si ii confera un aspect proaspat.

Mastile pe baza de namol sau argila sunt solutia salvatoare atunci cand avem tenul incarcat. Masca Blemish Mud, cu adaos de aloe vera, salcie, rozmarin si alun curata tenul in profunzime, fiind recomandata o data pe saptamana.

Gasiti mastile la raioanele de cosmetice ale hypermarketurilor: Auchan, Real Hyper Magazine, Cora, Carrefour, Kaufland, ale supermarketurilor Mega Image, Profi, Penny si Carrefour Express sau online aici.
De asemenea, printr-un simplu click aici, puteti participa la concursul lansat pe pagina 7th Heaven, unde puteti castiga zeci de seturi de masti. 
                                    Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

3 comentarii:

  1. Am testat doar una momentan...si mi-a placut! Sunt curioasa despre cele peel-off! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au o textura interesanta, se usuca pe ten si apoi se inlatura asemeni cerii pentru epilat-prinzi un colt si tragi, putin cate putin. Pielea ramane neteda, curata si hidratata. :)

      Ștergere
  2. mi-am luat si eu din astea vreo 5-6...nu-s rele deloc. Si mai gasisem si la magazinele alea DM tot felul de masti care mai de care, pentru fata, pentru ochi si zona buzelor, etc...Le recomand

    RăspundețiȘtergere