duminică, 10 ianuarie 2016

Sampon Uscat Batiste




Ultima campanie BUZZStore are ca subiect sampoanele uscate Batiste. Coletul primit contine doua astfel de sampoane, variantele volum XXL si Cherry, ambele full size, 6 mini-flacoane  Batiste volum XXL pentru prietene, 6 vouchere de reducere pentru produsele Batiste achizitionate din reteaua farmaciilor Sensiblu, toate valabile pana la finalul lunii ianuarie si, in spiritul festiv al sarbatorilor de iarna, cateva accesorii pentru petrecere.

Sampoanele uscate Batise, subiectul a numeroase review-uri laudative in mediul online, sunt salvarea parului gras sau imbacsit, atunci cand timpul nu iti permite sa te speli pe cap. Dupa agitarea prealabila si pieptanarea parului, se pulverizeaza pe scalp, apoi se maseaza usor cu degetele. Parul poate fi coafat usor dupa aplicare. Efectul de volum este instantaneu, iar parul capata un aspect curat si proaspat, datorita absorbtiei sebuumului in exces. Nu este nevoie sa exagerati cu pulverizarea, o cantitate mica este suficienta pentru a obtine efectul dorit. Varianta volum XXL ofera volum surprinzator, similar taparii. Singurul inconvenient este ca a doua zi, parul trebuie spalat, pentru ca se incurca, datorita fixativului din compozitie. In plus, dupa aplicare parul capata un aspect usor matuit. Ambele variante au ambalaje cu design atractiv si un parfum proaspat: de trandafiri, iasomie si tuberose – Volum XXL, respectiv de cirese coapte – Cherry.
Efectul de volum se mentine pe intreg parcursul zilei. Urmele produsului dispar din par usor, dupa doua samponari. Eu nu as abuza de aceste produse, pentru a nu agresa nejustificat radacina parului, insa sunt solutia ideala in momentele de criza sau in zilele cand parul nu vrea sa se aseze nicicum.
Voi le-ati incercat? Ce alte sortimente imi recomandati? Nu uitat ca aici va puteti inscrie in campaniile de testare BUZZStore!
                          Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

2 comentarii:

  1. Nu le-am incercat dar am o prietena care ar fi mai mult decat fericita daca ar sti de existenta lor, asa ca o sa ma aud cu ea mai devreme decat mi-am propus. :)

    RăspundețiȘtergere