luni, 24 octombrie 2016

Cosmetice Handmade Natural & Organic Shop



RO:
Pe o piata unde majoritatea produselor cosmetice contin conservanti si parabeni,  orientarea actuala este intoarcerea la bio. Produsele Natural & Organic Shop sunt handmade, realizate din uleiuri si unturi naturale EcoCert si, mai ales, nu contin chimicale. Cosmeticele naturale difera de cele din comert prin culoare, miros si textura, insa sunt bogate in ingrediente nutritive si reparatoare, facand adevarate minuni pentru piele si par. Eu am incercat trei produse, doua pentru corp si unul pentru ten. Toate mi-au placut in egala masura si si-au facut loc in rutina mea de ingrijire.
Asa cum sugereaza chiar denumirea, aceasta crema are o textura fina, aerata, de spuma, care, in contact cu pielea, se intinde usor si hidrateaza in profunzime. Are o aroma puternica de lavanda, care mie imi aminteste de mirosul dulcetii de trandafiri, combinata cu deliciul aromei de cocos. Spre deosebire de majoritatea cremelor din comert, efectul de hidratare si aroma persista pe piele. Contine unt de shea, unt de cacao, ulei de cocos, ulei de migdale si vitamina E. 
O crema hidratanta, a carei aplicare este recomandata mai ales seara, pentru optimizarea efectului peste noapte. Are aceeasi textura de spuma aerata, care se topeste in contact cu pielea. Combinatia de unt de shea, ulei de cocos, ulei de argan si vitamina E actioneaza in timpul noptii, pentru un efect de “piele de bebelus” dimineata. Mie nu mi-a incarcat tenul si nu mi-a provocat iritatii, desi am tenul mixt.  Crema promite sa hidrateze in profunzime isi chiar sa previna ridurile.
Sarea roz de Himalaya exfoliaza celulele moarte de la suprafata pielii, in timp ce uleiurile de cocos si migdale hidrateaza in profunzime, iar aroma florilor de de lavanda inunda intreaga baie. Produsul trebuie amestecat cu o spatula de lemn inainte de utilizare, pentru ca uleiurile au tendinta de a se strange la suprafata. Exfoliaza delicat si lasa pielea extrem de fina, practic deja hidratata datorita uleiurilor din compozitie, astfel incat nu veti simti nevoia aplicarii unei creme pentru corp.
Gasiti o multitudine de produse aici, de la sapunuri si bile efervescente pentru baie, pana la deodorante bio si apa micelara. Orice produs Natural & Organic Shop poate fi modificat, personalizat sau ambalat frumos in cutie de cadou. Voua ce va face cu ochiul?
EN:
The actual tendency is to abandon the classical cosmetic products, full of parabens and preservatives, while returning to the milder bio versions. The Natural & Organic Shop products are handmade, from EcoCert natural oils and butters, but, most importantly, chemical - free. Natural cosmetics are different from the mass market ones through color, smell and texture, but contain nourishing and repairing ingredients that work actual miracles on your skin and hair. I tried three products: the cocoa aerated body butter, the face cream with argan oil and  the scrub with grated lavender flowers.  They are all very hydrating, haven’t caused me any irritations and have gained their places in my daily skin care routine.
                  Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin

2 comentarii:

  1. Cosuletul din dantela este adorabil!!! O sa arunc o privire pe lista de produse ... m-ai facut curioasa :*

    RăspundețiȘtergere