joi, 16 martie 2017

Kitul pentru albirea profesionala a dintilor iWHITE2 Instant



Am avut ocazia sa testez gama pentru albirea profesionala a dintilor iWHITE2 Instant, multumita uneia dintre cele mai recente campanii marca BUZZStore, in colaborare cu Sensiblu, buzziWhite2Instant. Incep prin a va reaminti ca si voi puteti testa in mod gratuit produse dintre cele mai variate, urmand sa le promovati ulterior online si prin viu grai, printr-o simpla inscriere aici.
Am primit, asadar, un tratament de albire, o pasta de dinti si o apa de gura, toate din gama iWHITE2 Instant, disponibila exclusiv in lantul de farmacii Sensiblu. Kit-ul de BUZZ mai continea 5 brosuri informative/ cupoane de discount, valabile pentru achizitionarea acestor produse in farmaciile Sensiblu, pe care le-am impartit celor dragi.
Kitul iWHITE2Instant, destinat albirii profesionale a dintilor, nu contine peroxid de hidrogen (denumit popular apa oxigenata), care, in anumite cantitati, poate provoca sensibilitate sau dureri la nivelul dintilor si al gingiilor. Albul natural al dintilor este amenintat ori de cate ori consumam alimente precum sfecla rosie, cafea, vin rosu, care au un efect neplacut de ingalbenire a smaltului. Benzile iWHITE2 Instant se bazeaza pe o tehnologie tripla de albire, oferind un zambet cu pana la 8 nuante mai alb, in doar 20 minute. In plus, datorita depozitelor de calciu din compozitie, intaresc structura dintilor si refact smaltul dentar. Pentru rezultate uimitoare, benzile pot fi utilizate timp de 5 zile consecutive sau de fiecare data cand consideram necesar.
Benzile sunt moi si flexibile, aplicarea fiind usoara si sigura. Albesc dintii simultan, atat pe partea din fata, cat si pe cea din spate, datorita distribuirii uniforme a gelului. M-au convins proprietatea de a fortifica dintii, datorita depozitelor de calciu solubil si lipsa apei oxigenate din compozitie, dovada a sigurantei si eficientei dovedite clinic. Benzile se aplica pe dintii proaspat spalati, fara a strange gura prea tare, pentru a nu indeparta gelul din interior. Dupa doar 20 de minute, sunteti gata sa va bucurati de un zambet mai stralucitor!
Pasta de dinti indeparteaza petele, datorita formulei de albire activa, protejand impotriva placii dentare. Se recomanda periajul dupa mesele principale, de cel putin 2 ori pe zi sau in functie de recomandarea medicului stomatolog.
Apa de gura contine particule blue covarine, ce formeaza un voal subtire pe suprafata dintilor in timpul clatirii, modificand reflexia luminii asupra acestora si conferind un efect de albire imediat. Este recomandata adultilor si copiilor cu varsta de peste 12 ani. Se clateste gura timp de 30 de secunde, de 2 ori pe zi, preferabil dimineata si seara, dupa ce v-ati spalat pe dinti. Se asteapta 30 minute inainte de a manca sau a bea.
Ati incercat aceste produse?
                         Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin

4 comentarii:

  1. Buna! Am testat si eu kit-ul IWhite2 Instant si am fost multumita de rezultatele obtinute.Dintii mei sunt vizibil mai albi cu cateva nuante,foarte stralucitori si spre surprinderea mea,nu mi-a afectat gingiile sensibile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa citesc ca si tu ai obtinut rezultate pozitive! :)

      Ștergere