duminică, 5 august 2018

Gama Avon True Nutra Effects


Gama Avon True Nutra effects, pe baza de uleiuri pretioase, este potrivita tuturor tipurilor de ten, nu contine parabeni, ftalati sau coloranti si este testata alergologic.
Am primit spre testare, in cadrul ultimei campanii BuzzStore, crema cu infuzie de ulei Miracle Glow, uleiul pentru curatare in profunzime si elixirul cu proprietati de regenerare. 
Seara, machiajul si impuritatile depuse pe ten de-a lungul zilei sunt usor inlaturate, gratie formulei pe baza de uleiuri pretioase, fara sapun. Tenul ramane curat, fara senzatie de piele grasa, stralucitor.
In timpul noptii, intreg corpul nostru se regenereaza, la fel si tenul. Avand o textura usoara, elixirul pentru ten este o sursa foarte bogata de nutrienti, hranind pielea in profunzime si redandu-i aspectul sanatos si ferm.
Dimineata, la trezire, corpul are nevoie de hidratare, la fel si pielea. Crema cu microcapsule cu 5 uleiuri pretioase, pentru hranirea tenului in profunzime, nu lasa pielea grasa sau lipicioasa si este ideala ca baza pentru machiaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu