sâmbătă, 20 aprilie 2019

Apa si sprayul de gura Apidava


Apidava poate fi, pe buna dreptate, numita fortareata mierii, locul unde se produce doar miere de calitate superioara, 100% pura, obtinuta doar pe cale naturala. Recent, gama apicosmetica Apidava s-a imbogatit cu doua noi produse, apa si sprayul de gura. Cu totii ne dorim un zambet frumos si sanatos, insa igiena cavitatii bucale implica mai mult decat simplul periaj. Utilizarea apei si a sprayurilor de gura reprezinta metode la care este bine sa apelam pentru mentinerea unui mediu bucal sanatos.
Avand la baza ingrediente naturale, propolis, Aloe Vera si extract de ceai verde, apa de gura Apidava are o actiune antibacteriana, cicatrizanta, de combatere a cariiilor si a respiratiei neplacute. Poate fi utilizata si de catre copii, datoria formulei fara alcool.  
Sprayul de gura Apidava, cu propolis si menta, are un gust placut, este ideal pentru reimprospatarea respiratiei si pentru igiena orala. Este adjuvant in probleme precum stomatitele, gingivitele, infectiile bucale sau orofaringiene, distrugand bacteriile si avand efect cicatrizant. Combinația de cimbru, salcam si eucalipt ajuta sistemul respirator.
Tu apelezi la soluții naturale pentru sanatatea gurii tale?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu