sâmbătă, 8 iunie 2019

Gama Biome de la Pell Amar


RO:
Pell Amar este o marca de dermatocosmetice romanesti, pe baza de extract pur din namol sapropelic. De-a lungul timpului, am incercat multe dintre produsele lor si toate mi-au placut in mod deosebit, avand efecte vizibile, fara sa incarce sau sa irite tenul. Noua gama Biome este inspirata de microbiomul uman, hranind microflora benefica prin substanțe proprii acesteia, pentru a intari sistemul imunitar al dermei. Gama cuprinde produse destinate tenului normal, mixt/gras si uscat.
Apa micelara Biome pentru ten normal are la baza o tehnologie bionutritiva, ce stimuleaza microflora benefica pentru a reda echilibrul natural al pielii. Bazata pe principii active de origine naturala, agenți de curațare blanzi si extract de namol terapeutic, indeparteaza eficient machiajul si impuritatile, actionand pentru detoxifierea pielii. Nu irita ochii si nu lasa o pelicula grasa sau lipicioasa pe ten.
Serumul lifting instant Biome cu principiul activ natural Instant Lift are o actiune rapida de netezire a pielii si estompare a ridurilor. Acidul hialuronic cu masa moleculara mica si siliciul organic din compozitie redensifica epiderma si maresc capacitatea naturala de sinteză a colagenului. Are o formula usoara, ce se absoarbe rapid in ten, fara a lasa o pelicula grasa, fiind ideal inainte de aplicarea cremei si a machiajului. Tenul este revigorat instant si se observa o estompare a riduilor fine, atunci cand produsul este aplicat regulat.
Crema echilibranta pentru ten normal Biome are o formula usoara, pe baza de prebiotice extrase din iaurt, acizi grasi extrasi din cocos, ulei de catina, vitamina E, saruri si aminoacizi din extract pur de namol terapeutic. Se absoarbe rapid, confera tenului hidratare si aspect sanatos, odihnit.
EN:
Pell Amar is a Romanian company which offers dermocosmetic products, for body care, spa and oral care based on sapropelic mud extracts.  Their new Biome range is inspired by the human microflora, aiming to strengthen the skin immune system. The range includes products for normal, mixed/fat and dry skin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu