joi, 31 iulie 2014

Noi Produse Cosmetice: Ce am mai testat




RO :
Produse Cosmetice.ro este un magazin unde gasim cam tot ce ne-ar putea interesa in materie de cosmetice: cele mai noi tendinte in materie de machiaj, ingrijirea tenului, a corpului, produse profesionale pentru par, produse bio/ naturale si chiar parfumuri.
Eu am optat pentru doua fonduri de ten, unul lichid, altul spuma, si o pudra iluminatoare. Iata-le mai jos, redate in fotografii si impresii:
EN:
            This is a store where we can find a wide range of cosmetic products, from make-up and skin care to professional hair care, bio cosmetics and even fragrances. I chose two foundations and one illuminating powder:
RO :
Incep prin a va povesti despre produsul meu preferat dintre cele 3. Iubesc fondurile de ten cu textura de spuma aerata- mi se par ideale pentru tenul mixt- iar acesta nu m-a dezamagit. Este descris ca avand o textura usoara,  care netezeste ridurile fine si porii, oferind un aspect luminos si totusi mat, vreme de 12 ore. Gradul de acoperire este mic spre mediu, deci este indicat sa fie utilizat pe un ten cu imperfectiuni putine. Imi plac uniformizarea exemplara, finish-ul catifelat, aspectul mat si desavarsit al tenului, care se mentine ore bune dupa aplicare. Am optat pentru nuanta 180 Rosy Sand si mi se pare ca mi se potriveste perfect, desi la o prima vedere, in recipient, parea inchisa pentru tenul meu. Ce nu imi place: recipientul  non-igienic, de tip cutiuta si cantitatea de 20 ml, mai mica decat cei 30 ml intalniti la majoritatea fondurilor de ten. Din experienta, insa, va pot spune ca un fond de ten cu aceasta consistenta este dificil de scos dintr-un ambalaj tubular, o data trecut de jumatate. Produsul nu contine SPF.
EN:
            My personal favorite from the three (since I believe mousse foundations are ideal for combination skin) offers velvety, matte finish, small to medium coverage and a very natural, flawless look that lasts for several hours. The package is not very hygienic, it only contains 20 ml of product instead of the usual 30 ml and has no SPF.
RO:
Recipientul este din sticla, prevazut cu pompita, pentru dozare optima si igienica. Contine SPF 17 si este disponibil in 11 nuante, diferentiate in functie de subton. Promite sa se adapteze perfect culorii si texturii pielii. Nuanta pe care o detin, C5, Rose Sand, este putin inchisa pentru tenul meu, iar diferenta fata-gat este vizibila dupa aplicare. Cred, insa, ca mi se va potrivi perfect dupa ce ma mai bronzez putin. Formula este usoara, lichida, produsul se distribuie usor, uniform si are grad de acoperire mediu, insa buildable. Are un finish luminos, usor glowy, care confera tenului acel aspect sanatos pe care multe dintre noi il cauta.
EN:
            This foundation comes in a bottle with pump applicator, for optimal dosage and hygiene. It is available in 11 different shades, which vary by undertone and are supposed to adapt perfectly to skin color and texture. My shade (Rose Sand) is a bit too dark for me, but I am guessing it will be perfect after I get some more tan. Its texture is liquid, its coverage medium (but buildable) and it comes with SPF 17. It offers that healthy, glowy finish for which many of us long.
RO:

Un produs extrem de util pe time de vara, cand machiajul natural este la mare cautare si putina stralucire discreta este tot ce lipseste pometilor bronzati pentru un look desavarsit. Pudra contine pigmenti multi-tonali (particule bronzante si cu tenta roz), care ofera pielii stralucire delicata, fina. Este prevazuta cu un aplicator cu fire moi, care distribuie produsul uniform, fara a lasa urme inestetice.
EN:
            An ideal product for summer, when all your sun-kissed check bones need is some discreet, healthy glow. Its multi-toned pigments (both bronzing and pink-hued) provide delicate glow. It comes with a soft applicator, which distributes the product evenly. 
Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

10 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Da, ambalajul si prezentarea sunt superbe! :)

      Ștergere
    2. Nu reusesc deloc sa comentez pe blogul tau, codul Captcha nu poate fi completat.

      Ștergere
  2. Ma tenteaza fondul de ten True Match si pudra bronzanta. :)
    Mi-ar placea sa-i faci pudrei cateva swatch-uri.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultima poza din colajul facut pudrei are un swatch. Voi mai face cateva, sper in week-end, la lumina. Are o stralucire discreta, putin pigmentata. Te pup!

      Ștergere
  3. Pudra chiar arata foarte bine! Sa le folosesti cu placere!

    http://mandmakeup.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Pudra arata intradevar foarte bine.
    Si eu iubeam fondurile de ten spuma insa de cand mi s-a ingrasat tenul nu le mai pot folosi :(

    RăspundețiȘtergere