sâmbătă, 5 iulie 2014

Traditia Reinventata in Formula Light- Apidermin Lejer




Va anuntam acum ceva timp despre lansarea  noii game Apidermin Lejer, destinata ingrijirii tenlui normal sau mixt, sub egida Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Astazi va impartasesc parerea mea despre ele.
Gama cuprinde: Lapte demachiant lejer, Lotiune tonica hidratanta, Crema lejer hidratanta de zi, Crema lejer regeneranta de noapte. Produsele nu contin parabeni, parafine sau coloranti si nu sunt testate pe animale.
Laptele demachiant si lotiunea tonica au acelasi gramaj: 150 ml, aceeasi aroma dulceaga, ambalaje dragute si un sistem de dozare care, cu putina grija pentru a nu scapa o cantitate prea mare de produs, pe mine ma multumeste pe deplin. 
Descrierea produsului :
Special conceput pentru tenul normal sau mixt, laptele demachiant Apidermin Lejer indeparteaza delicat si eficient machiajul. Pielea fetei este curatata in timp ce vitamina A, vitamina E si untul de cacao hranesc si rasfata epiderma iar laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulara. Complexul de ingrediente active mentine pielea hidratata un timp indelungat.
Parerea mea :
Este unul dintre cele mai bune demachiante incercate de mine vreodata.  Are o textura extraordinara, moale, cu mici particule abrazive, care curata in profunzime, lasand tenul proaspat si hidratat.
Pret: 11,16 lei
Descrierea produsului :
Special conceputa pentru tenul normal sau mixt, lotiunea tonica hidratanta Apidermin Lejer tonifica pielea fetei in profunzime, asigurand un nivel ridicat de hidratare. Extractul de frunze de ceai verde are actiune astringenta asupra pielii, micsorând porii. Laptisorul de matcă stimuleaza regenerarea celulelor completand efectul antioxidant al ceaiului verde ce are grija de pielea fetei impotriva radicalilor liberi. Pielea este tonifiata, complexul de ingrediente active menținând-o hidratata.
            Parerea mea:
Un produs bun, care are meritul de a curata in profunzime, calmand pielea, lasand-o fina si hidratata.
Pret: 11,16 lei  
Descrierea Produsului:
Se adresează tenurilor normale sau mixte, hidratand și hranind pielea. Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o traditie de 50 de ani intr-o formula lejera, imbogatita cu un complex hidratant si factor de protecție solară 15. Untul de cacao este bogat în acizi grasi hidratand pielea în profunzime. Factorul de protectie este completat de laptișorul de matca și vitamina E, una dintre cele mai puternice substante cu proprietati antioxidanțe, ce pontentează efectul protectiei solare, luptand impotriva razelor ultraviolete.
Parerea mea:
Are textura unei spume aerate, care se topeste la contactul cu tenul si distributia uniforma, prin masaj. Este rapid absorbita in piele, iar efectul de hidratare al untului de cacao se simte. Nu are textura light sau formula matifianta care mi se par ideale pentru tenul mixt pe perioada verii, insa nu am avut probleme in a o folosi ca baza de machiaj. Mi se pare ideala pentru primavara, toamna si iarna. Factorul de protectie solara, desi destul de mic, nu poate decat sa ma bucure.
Pret: 13 lei  
Crema de noapte in stanga, crema de zi in dreapta
Descrierea Produsului :
Se adreseaza tenurilor normale sau mixte, stimuland regenerarea celulelor pielii pe timpul noptii printr-o formulă lejera. Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o traditie de 50 de ani într-o formulă lejera pentru noapte, imbogatita cu un complex regenerant in care accentul se pune pe laptisorul de matca, produs miraculos al stupului, uleiul de samburi de caise si vitamina A. Vitamina A va fi absorbita cel mai bine de piele in timpul noptii, creand alaturi de vitamina E si untul de cacao un mix hrănitor. Pielea feței, rasfațata de substante active de origine naturala este o piele fericita.
Parerea mea :
          Cu o textura extrem de asemanatoare Apiderminului clasic, onctuasa si hranitoare, acesta este genul de produs la care puteti apela cu succes pentru o piele extrem de fina, aspect odihnit si riduri fine vizibil estompate peste noapte. Un aspect important este acela ca nu blocheaza porii, cauzand aparitia imperfectiunilor.
            Pret: 14 lei  
          Recunosc ca nu am citit alte pareri in blogosfera, din lipsa de timp. Astept si opinia voastra despre produse, daca ati incercat gama Apidermin Lejer.
                       Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.


7 comentarii:

  1. Cu cremele nu m-am prea inteles. Sunt prea grase pentru tenul meu gras.
    Lotiunea tonica o folosesc pentru demachiere, e ok. Iar Laptele demachiant pt zona ochilor.
    O sa scriu si eu un review curand :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am tenul normal-mixt, vara prefer cremele matifiante, insa nici una dintre aceste creme nu mi-a cauzat probleme, iar efectul celei de noapte se vede dimineata. :)

      Ștergere
  2. Cristina Barbieru5 iulie 2014 la 07:08

    Ma bucur mult ca ti-au fost de ajutor aceste produse.Eu nu le-am incercat! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptam si impresiile tale in legatura cu aceste produse, le-am citit cu placere! Demachiantul mi-ar putea trezi interesul! :) Lotiune tonica nu mai folosesc, a fost inlocuita in rutina mea de apa micelara!

    Pupicei, Madalina!
    Iti multumesc pentru review!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut postarea! Eu alternez apa micelara cu lotiune tonica. Demachiantul este favoritul meu dintre cele 4 produse, sigur il voi achizitiona pe viitor! :)Te pup!

      Ștergere
  4. Demachiantul intr-adevar e the best din gama, eu particulele mentionate nu le-am simtit.
    Duminica placuta! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca stiu de ce.:) Eu torn demachiant in causul palmei, apoi il intind pe fata, ca pe o crema si il inlatur cu discheta demachianta. Daca ai aplicat direct pe disheta, textura nu s-a simtit la fel. Incearca si prima varianta. ;) Multumesc la fel! :X

      Ștergere