luni, 18 august 2014

Rasfat ArganPlus Farmec pentru Par



Ca in fiecare vara, parul meu este expus, in aceasta perioada, actiunii nocive a razelor solare (chiar daca in orele regulamentare de plaja) si a apei marii, pentru ca ador sa inot. Incerc sa contracarez efectele acestora prin ingrijire sporita, cu produse adecvate.
In ultima luna am apelat la gama Farmec ArganPlus, in variantele cu uleiuri de Argan si masline, perfecta pentru clipe de rasfat al parului acasa: sampon, masca si ulei hidratant.
Uleiul de Argan se obtine prin presarea fructelor arborelui marocan Argania Spinosa, fiind utilizat catre marocani pentru ingrijirea pielii, a parului si in dieta cotidiana.
Sampon ArganPlus Ulei de Masline Promite sa confere firului de par consistenta, rezistenta si vitalitate, prin aportul de acizi grasi esentiali (Omega 3 si Omega 6), vitamine(A, B1, B2, C, E, F) si minerale (fier, magneziu, cupru, calciu, mangan, sulf) ale uleiurilor de Argan si masline. Se aplica  pe parul umed, prin masaj usor, apoi se clateste. Face spuma rapid, fiind necesara o cantitate mica de produs. Parul capata volum, devine matasos si stralucitor.
Masca ArganPlus Ulei de Masline adauga uleiurilor de Argan si masline beneficiile vitaminelor A, E si B5, a caror actiune combinata creste gradul de hidratare, pierderea apei din firul de par si restabilieste echilibrul hidrolipidic al scalpului. Masca promite cresterea elasticitatii, revitalizarea si hidratarea in profunzime a parului. Se aplica pe lungimea parului, se lasa sa actioneze vreme de 5 minute, apoi se clateste. Consistenta este mai degraba una light decat cremoasa si nu am observat efecte notabile in privinta descurcarii mai usoare. Parul capata un aspect sanatos si pastreaza aroma discreta, dulce-fructata a mastii pe parcursul catorva ore.
Pentru un efect desavarsit, apelez la Serul ArganPlus Ulei de Argan, un ulei hidratant cu formula leve-in special conceput pentru a disciplina firele rebele, a conferi luminozitate parului si a preveni despicarea firelor de par. 2-3 picaturi se incalzesc intre palme si se distribuie pe lungimea parului uscat. Eu folosesc cateva picatuturi dupa spalare, pentru descurcare usoara si alte cateva zilnic, pentru stralucire, hidratare si prevenirea despicarii varfurilor. Are o aroma extraordinara, dulce, vanilata, parca aducand putin a cocos, persistenta.
Ati incercat aceasta noua gama? Ce impresie v-au lasat produsele?
                      Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

9 comentarii:

  1. I heard a lot about argan, it's definitely a great product for our hair care
    www.bonjourchiara.com
    Bonjourchiara Facebook Page

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. It's the best for both hair and skin care, believe me! :)

      Ștergere
  2. Imi plac produsele Farmec. As vrea sa le gasesc online.

    Pupic,

    Nico

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca dai click pe denumirea produselor vei merge direct pe site, de unde poti sa comanzi online. ;) Sport la cumparaturi!

      Ștergere
  3. Eu am incercat uleiul. E divin! Iubesc produsele Farmec, sunt foarte bune si au pret foarte accesibil! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat gama aceasta dar am incercat produse pentru par de la Farmec si am fost multumita de calitatea lor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu spun sa dai o sansa si gamei acesteia, sunt produse foarte bune. Te pup!

      Ștergere
  5. Vreau sa o incerc in viitor! Sa termin ce mai am!!

    RăspundețiȘtergere