luni, 20 octombrie 2014

Accesorii in stil Pandora si nu numai




Am obiceiul sa asortez accesoriile tinutelor, asa ca ce optiune poate fi mai buna decat o bratara in stil Pandora, cu o multitudine de margele din sticla, charm-uri si distantiere, pe care sa le pot schimba dupa bunul plac si adapta tinutelor mele preferate? Detin o bratara Pandora originala si cateva charm-uri, insa preturile prohibitive ma impiedica sa-mi cumpar si sa alternez pe ea  toate accesoriile colorate care imi fac cu ochiul. Asa ca trisez putin apelez la variante mai accesibile. Am gasit aici cam tot ce mi-as putea dori in materie de accesorii Pandora, de la bratari si coliere placate cu argint, bratari simple, la distantiere de diferite forme si marimi sau margele de sticla. Cu un dram de rabdare, imaginatie si creativitate, imi pot crea bratari personalizate, astfel inca sa port zilnic ceva diferit la mana. Mi-am imaginat pentru voi cateva variante inedite, care alterneaza charm-urile disponibile pe site cu cele din colectia personala (nu m-am putut abtine).
Daca sunteti pasionate de bijuterii handmade si proiecte DIY, e musai sa aruncati o privire pe site, pentru ca aveti de unde alege: margele lemn, acril, lamp work, fire polish, shamballa, accesorii metalice, sticla presata Cehia, pandantive si lista continua.
Transportul prin Posta Romana este foarte ieftin sau gratuit, pentru comenzile care depasesc suma de 70 lei. Nu-mi ramane decat sa va urez spor la cumparaturi!
                       Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

4 comentarii: