marți, 3 februarie 2015

Bifazic Hidratant pentru Par Uscat si Deteriorat Marien

RO:
Stiti ca-mi place sa descopar produse noi in materie de ingrijirea parului, iar astazi vreau sa va povestesc despre unul dintre ele. Produsele Marien nu-mi erau cunoscute, asa ca nu puteam rata ocazia de a testa un bifazic destinat parului uscat si deteriorat, altul decat preferatul meu, marca Anian, nelipsit din fiecare comanda Triodeluxe.
Am oscilat intre acest produs si bifazicul profesional reparator. Descrierea oficiala il recomanda ca fiind destinat mai ales parului uscat si deteriorat, ce necesita hidratare. Sistemul de reparare a parului special creat, cu provitamina B5, promite sa-l lase usor de pieptanat, cu aspect sanatos, stralucitor si matasos.
Este un produs fara clatire, care se aplica, dupa agitare prelabila,  pe parul proaspat spalat, inca usor umed. Eu il las sa actioneze vreme de 5-10 minute, apoi trec la descurcarea parului. Am gasit aplicatorul putin incomod la pulverizare (comparativ cu cel de la bifazicul Anian): fiind foarte mic e mai dificil de manuit si trebuie actionat de mai multe ori, deoarece cantitatea pulverizata este infima, mai ales pentru un par lung. Parul devine, intr-adevar, matasos, mai usor de pieptanat, iar dupa uscare capata acea stralucire discreta a unei podoabe capilare sanatoase. Produsul se bucura, momentan, de un pret promotional (30 lei), foarte bun, spun eu, prin raportare la cei 400 ml ai flaconului. Voi l-ati incercat? Va tenteaza?
Am vazut multe alte produse interesante pe site, inclusiv cateva seturi  aflate la promotie, care cred ca ar bucura orice femeie.
EN:
You probably know by now that I enjoy testing new hair care products, so today’s post should come as no surprise. I hadn’t tried anything from Marien before, so this professional hair conditioning spray was the perfect opportunity. It’s a leave-in product, mainly for dry and damaged hair, meant to render it easy to comb, healthy, silky and shiny.
I shake it well, then apply a generous amount on my freshly washed, still slightly humid hair, let it work for 5-10 minutes, then comb. It really helps detangle the hair, leaving it smooth and shiny, although I must say I found the sprayer rather difficult to use- small and not spraying enough product at once.
You can find many other interesting products on the website, to include some sets of cosmetics for very good prices.
                                      Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

11 comentarii:

  1. Eu am varianta galbena si sunt foarte multumita! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am avut ceva tot bifazic de la ei, cu o pompita, si stiu ca mi-a placut. Cred ca mi s-ar potrivi si asta, poate mi-ar mai hidrata putin parul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bun pentru descurcare, insa secretul este sa nu piepteni parul imediat, sa il lasi sa actioneze cateva minute dupa pulverizare. Incearca-l. :)

      Ștergere
  3. Am primit acum vreo doi ani de la ei bifazicul spre testare. L-am folosit ceva timp, dar nu pot să zic că m-a impresionat atât de tare încât să revin la ei cu o comandă. Aș încerca însă alte produse de la ei, pentru că știu că sunt de calitate. Acesta mă tentează, mai ales că este pentru păr uscat și deteriorat. Sunt în proces de creștere a părului natural și, fiind blond, necesită mai multă îngrijire. Momentan folosesc mască, ser pentru vârfuri și ulei de argan.

    http://pretty-and-strong.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum spuneam si mai sus, incearca sa-l lasi sa actioneze cateva minute inainte de pieptanare. Acesta: http://www.triodeluxe.ro/ro/tratamente-par/bifazic-hidroreparator.html este favoritul meu, pe care il tot recumpar, insa nici cel prezentat mai sus nu e de lepadat. Masca, ser si ulei folosesc si eu. :)

      Ștergere
    2. Pe acela l-am folosit și eu. De el ziceam. De fapt, încă mai am din el, dar cred că a expirat săracul. Nu știu de ce îl mai țin. Posibil să îi mai dau o șansă, dacă îl lauzi atât :D

      Ștergere
  4. Bifazic pentru par? Chiar nu stiam ca exista! Interesant articol, chiar ma tenteaza acest produs.
    www.diversitate.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut ca ai parul frumos si crestee! xo

    RăspundețiȘtergere