duminică, 15 martie 2015

Parfum Hugo Boss Femme

Istoria arhicunoscutei case de moda Hugo Boss dateaza din 1923, in Metzingen, Germania, cand Hugo Boss a fondat o fabrica de echipamente de lucru destinate deopotriva barbatilor si femeilor. In timpul celui de al II-lea razboi mondial, compania a supravietuit confectionand uniforme militare. Dupa moartea lui Hugo Boss, in anul 1947,  conducerea fabricii a revenit nepotilor sai. Casa de moda a cunoscut un veritabil succes dupa 1953, cand a lansat pe piata propriile costume. In anii ’60 au adaugat in portofoliu vestimentatia de strada pentru femei si barbati. E de la sine inteles ca celebra casa nu putea sta multa vreme departe de industria parfumurilor, atat de ofertanta. Anul 1993 marcheaza lansarea primului lor parfum, Boss Number One, deschizator al seriei de succese marca Hugo Boss in acest domeniu. Parfumul Hugo Boss Femme, subiectul postarii de astazi, a aparut pe piata in anul 2000.
Acest parfum se regasea pe lista mea de dorinte de ceva timp deja, la recomandarea mamei mele, careia i l-am si daruit. Ca nu m-am putut abtine si l-am folosit si eu, e o alta poveste. Cred, insa, ca e de inteles, la cat de bine miroase. Prima adiere te invaluie ca matasea, in arome de fructe proaspete (madarina si mango), urmate de un parfum impetuos, floral, cu note de trandafiri bulgaresti, iasomie, madagascar, frezie si floarea pasiunii, care se incheie intr-un amestec de santal si cedru. Conceput pentru femeia activa, moderna, parfumul impleteste perfect prospetimea cu o tenta de mister, fiind, in acelasi timp, delicat si rafinat. Cutia roz pal ascunde sticla cu design simplu, elegant, in acelasi timp, modern, chiar indraznet. L-as vedea ca pe cadoul ideal pentru mama, sora, iubita sau prietena cea mai buna, alaturi de un buchet de flori, pentru un efect desavarsit. Nu are un pret exorbitant, eu am profitat de oferta Aoro si am achizitionat varianta de 75 ml cu doar 158 lei. Faptul ca nu e ultra mediatizat are avantajul ca nu il vei simti la fiecare a cincea femeie care trece pe langa tine pe strada (cum am auzit multe utilizatoare de Alien plangandu-se, de exemplu).
E ceva romatic si misterios in amestecul de arome, asa ca l-as vedea purtat cu precadere la ocazii speciale. Are ceva din prospetimea primaverii, personal il asociez cu acest anotimp frumos. Il vad, insa, purtat si vara, toamna, chiar iarna, pentru ca aroma sa delicata se amplifica, in contact cu aerul racoros. Ma duce cu gandul la tinute pastelate, roz prafuit, verde menta, mov pal, bleu-ciel, buchete parfumate de flori primavaratice si plimbari in parc. Daca sunteti fane ale parfumurilor floral-fructate, dulci, cu o infuzie de prospetime, ca mine, cu siguranta va va cuceri iremediabil. Nu exceleaza la capitolul persistenta, se simte la amplitudine maxima cam patru ore dupa aplicare, insa aroma delicata nu paleste complet, ci se estompeaza treptat, devenind difuza.
Si-a facut loc in lista preferatelor mele si cu certitudine il voi recumpara. M-ar interesa si parerea voastra, daca l-ati incercat si v-a placut. 
                                            Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

12 comentarii:

  1. I have it and its amazing.

    Visit my blog:
    http://escapedfromafairytale.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. la ce lista de parfumuri am, nu stiu cand o sa le iau pe toate. dar si femme e pe lista, asta conteaza :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am incercat desi mi-am tot propus asta! Imi place denumirea si pentru mine acest fapt poate reprezenta imboldul de a incerca un parfum!
    L-ai descris frumos, mi-ai sporit interesul pentru a-l cunoaste... :)

    Pupicei, Madalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-am convins, pentru ca miroase cu adevarat divin! Te pup, draga mea! :)

      Ștergere
  4. I like this your post very much, because it's really amazing! Great job!
    Thank you for sharing!

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot imi doresc sa mi-l cumpar si mereu il evit la cumparaturile de pe aoro. Recunosc ca m-ai convins sa il incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miroase minunat, sper sa ti-l comanzi si sa-ti placa la fel de mult cum imi place mie! :) Pup!

      Ștergere